BOZÜYÜK EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİR KADINI YAKLAŞIK 1 MİLYON LİRA DOLANDIRDIĞI İDDİA EDİLEN ZANLI, PARA VE ALTINLARLA OTOGARDA YAKALANDI

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir kadını kendisini hakim ve savcı olarak tanıtarak yaklaşık 1 milyon liralık para ve ziynet eşyasını dolandırdığı öne sürülen zanlı, Bozüyük Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin nefes kesen takibi sonucu yakalandı. 

Alınan bilgiye göre, Mustafakemalpaşa ilçesinde ikamet eden ve Almanya’dan geldiği öğrenilen Hatice Ü’yü arayan bir kişi, kendisini hakim olarak tanıttıktan sonra kadının paralarının terör örgütlerine gittiğini söyledi.

Bunu üzerine panik yapan kadın, söz konusu zanlının isteği üzerine 298.555 TL, 200 avro, 11 tane burma bilezik, 7 li çeyrekli bileklik, 1 adet hasır bileklik, 1 adet Reşat altın, 1 adet Aziz Altın, 5 Adet banka Hesap Cüzdanı, 9 adet dekont, 5 adet banka kartı, 1 adet cep telefonu ve 1 adet sim kartı zanlıya teslim etti. 

SIRT ÇANTASIYLA OTOBÜSTE GÖZALTI 

Olayın güvenlik güçlerince duyulmasının ardından söz konusu zanlının Hasan A. olduğu, otobüs ile seyahat ettiği ve Bozüyük’ten geçebileceği ihbarını alan Bozüyük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı 16 numaralı koltukta sırt çantası ile yakalayarak gözaltına aldı.

Tüm para ve ziynet eşyaların bulunduğu çantaya el konulurken, şüpheli şahıs ve ele geçen malzemeler Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.


   

   

BOZÜYÜK EMNİYETİNDEN KAÇAMADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin