BİZ GENÇLER MİLLİ GÖRÜŞÜ TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evet Maalesef siyaset hepimizin de bildiği gibi son 20 yıla baktığımızda gençlerin siyasete eğilim konusunda ve bakış açılarında büyük bir karamsarlık olduğu gibi aynı zamanda da son derecede çok kötü alışkanlıkları olan gençlerimizi toplumuza katmak ve değer katmak istiyoruz.

Özellikle şahsım yeniden refah partisi Osmaneli Gençlik Kolları Başkanı olarak gençlerimizin siyasete girmesi için ve milli görüşü Osmaneli’de biz gençlerin tekrar ayağa kaldırmak için çaba sarf edeceğiz.

Gençlerimize milli görüşü ruhunu aşılandıracağız ve gençlerimizi milli görüşü sevdireceğiz inşALLAH.

Evet biz Türklerin düştüğü yerden tekrar ayağa kalkacağımıza yürekten inanıyoruz. Bir hususta Büyüklerimizin gelecekte gençlerimize bakış açısında büyük bir karamsarlık olduğunun farkındayız eğer biz bunu aşarsak inanın tarihe damga vurmuş biz Türkler tekrar atalarımız gibi tarihe damga vurabiliriz özellikle büyüklerimizin gençlerimize büyük bir destek vermelerini ve güvenmelerini rica ediyoruz.

Dünya ümmet Müslüman kardeşlerimizin Türklerin ayağa kalkması ve ülke olarak liderlik yapmamazı canı gönülden istiyorlar ve bekliyorlar ve Osmaneli’de genç kardeşlerimize Haber228 aracılığı ile seslenmek istiyorum.

Türk ruhunu ve 94 ruhunu tekrar ayağa kaldırmak için sizi Yeniden Refah Partisine Gençlik Kollarında güzel görevler verecek şekilde kardeşlerimizi onurlandırarak tüm Osmaneli’deki ümmet ve vatansever gençlerimizi davet ediyorum. Bizler son olarak şunu söylemek istiyorum yeniden refah partisi biz gençleri olarak Vahit Başkanım, teşkikatım ile beraber hareket ederek ileri ki zamanlarda sosyal ve manevi olarak güzel bir projelerimiz olacaktır ALLAH’IN İzniyle. Saygılarımla.

Yeniden Refah Partisi

Osmaneli Gençlik Kolları Başkanı

Bora DEMİRCİ

 

BİZ GENÇLER MİLLİ GÖRÜŞÜ TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIZ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Adamsin yiyenim

    Cevapla
  2. Ondan sonra gidip başka partiye geçin yani akp

    Cevapla
  3. Sevgili genç adam bir daha bir basın bildirisi yayınlarken tercihen sözel alan 5 üniversite mezununa okuttur. Cümleler birbirine girmiş, biz diye çoğul başlamışsın ben diye bitirmişsin, çok fazla hata var. Türk ruhunu ayağa kaldırmadan önce Türkçe’yi güzel kullanmak önemlidir.

    Cevapla
Bizi Takip Edin