BİRÇOK İLİN YÖRESEL ÜRÜNLERİ VE MARKALARI BİLECİK’TE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun talebi doğrultusunda kurulan “Geçmişten Günümüze Ramazan Sokağı” Ramazan ayının bütün güzelliklerini Bilecik’e taşıyor.

Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik Sempozyumu kapsamında Kapalı Pazar alanında kurulan ‘’Yöresel Ürünler Alışveriş Günlerine olan talebine karşılık, Bilecik Belediyesi tarafından Geçmişten Günümüze Ramazan Sokağı kuruldu.

 

Eski Otogar Alanı üzerindeki meydanda kurulan Geçmişten Günümüzü Ramazan Sokağında vatandaşlarımız ülkemizin dört bir köşesine ait yöresel lezzetlerin yanı sıra birbirinden ünlü markaların giyim ve kuşamından ürünleri bulacak.

 

Eski Ramazanı Şerifin birçok güzellik ve kültürünün de yansıtıldığı pazarda, birçok yöresel yemekleri ve tatları hem satış için hem de tadına bakmak için vatandaşların beğenisine sunuldu.

 

Ramazan ayının paylaşma, birlik ve beraberlik duygularının Ramazan alışverişi ile buluşacağı Geçmişten Günümüze Ramazan Sokağında birçok yöreye ait yöresel lezzetler ve ürünler yer alırken, Ramazan Sokağında ayrıca çocukların ve vatandaşların eğleneceği ve dinleneceği hizmetler sunulacak.

Baş Reklam, Medya ve Organizasyon Sahibi Yıldıray Baş; 50 ilden gelen markaları, yöresel tatları tanıttıklarını belirterek, “Türkiye’nin 50 ilinden gelen markalarımızı yöresel tatlarımızı tanıttık. Bilecik halkının talebi üzerine yine bir Osmanlı sokağı adı altında Türkiye’nin seçilmiş markalarının yer aldığı markalar çadırı, yöresel tatlar ve lunapark ile birlikte Osmanlı sokağını canlandırdık.” dedi.

Ramazan ayı boyunca vatandaşlara açık olacak Geçmişten Günümüze Ramazan Sokağı bir ay boyunca ilimiz, ilçelerimiz ve köylerimizden gelen misafirlerini ağırlayacak.

 

Ayrılan alanlarda Bilecik esnafımız da yöresel lezzetlerimiz ile ilimize özgü ürün ve kıyafetleri vatandaşların hizmetine sunabiliyor.

BİRÇOK İLİN YÖRESEL ÜRÜNLERİ VE MARKALARI BİLECİK’TE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. yazık şu piyasaların durgunluğun da bilecik esnafına zarar

    Cevapla
Bizi Takip Edin