Bir şeyin şüyuu vukuundan beterdir!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, geçtiğimiz günlerde basın açıklaması yaptı.

Başkan Şahin, gerçekleştirdiği basın açıklamasında Pelitözü Mahallesinde imar rantı vurgunu iddialarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Pelitözü mahallesindeki imar rantı vurgunu iddiaları haricinde soru almayan ve sık sık basın açıklaması düzenleyerek iddialarla ilgili açıklama yapacağını belirten Başkan Şahin, sadece CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) tarafından Yüksek Disiplin Kuruluna (YDK) sevk edilmesiyle alakalı sorulara cevap verdi..

Bir basın mensubunun “Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildiniz. Eğer YDK tarafından ihraç edilirseniz, Belediye Başkanlığından da istifa edecek misiniz?” sorusu üzerine Başkan Şahin; “İhraç edileceğimi sanmıyorum ama, yine de öyle bir şey olursa neden istifa edeyim ki? Beni CHP İl Başkanı seçmedi ki, Bilecik’te yaşayan 16 bin küsur vatandaş seçti” açıklamasında bulundu.

Başkan Şahin’in bu çıkışı, başta CHP kulislerinde olmak üzere, birkaç gündür en fazla konuşulan konulardan oldu..

Hatırlanacağı üzere 2019 yılı yerel seçimleri öncesinde CHP’de Hüseyin Korkman ilk aday adaylığını açıklayan isim olmuştu. Korkman’dan sonra Seyfi Özgen ve İsmail Cinoğlu da aday adayı olan isimlerdi..

Ardından Semih Şahin, İstanbul’dan Bilecik’e gelerek partiye üyeliğini gerçekleştirdi ve aday adayı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, o dönemde de İl Başkanıydı..

Hüseyin Korkman’ın Lise’den hem velisi, hem öğretmeni, hem de akrabası olan Metin hoca, parti içinde yapılan ön yoklamada öğrencisi ve akrabası olan Hüseyin Korkman’a destek vermediği tüm CHP’liler tarafından bilinen bir gerçek. Hatta Semih Şahin’e açık veya gizli destek verdiği de malum…

Gelinen noktada yapılan yerel seçimlerde Semih Şahin Bilecik’te 16 Bin küsur oy alarak Belediye Başkanı oldu.

Seçildiği günden bugüne kadar İl Başkanı Metin Yaşar, CHP’nin tüm yetkili organları ve Milletvekili Yaşar Tüzün de olmak üzere Semih Başkana her ortamda destek verdiler.

Hatta en son Şehir Hamamı ve Kantar açılışında dahi İl Başkanı Metin Yaşar ve ekibi orada bulunarak desteklerini yinelediler..

Semih Şahin’in bir kaç gün önce yaptığı basın toplantısında; “Beni İl Başkanı bu göreve seçmedi ki” çıkışının CHP kanadında epey ses getirdiği düşünülüyor..

İl Başkan Metin Yaşar’ın da bu konuyla alakalı bir açıklama yapıp yapmayacağı merak edilirken, CHP’ye yakın kaynaklardan edinilen bilgilerine göre de Metin hocanın, Semih Şahin’in bu çıkışına bir hayli içerlediği de gelen diğer bilgiler arasında yer alıyor..

Bir diğer konu ise…

Ben Bilecik Belediyesindeki bu malum olayları daha önceleri “Bir şeyin şüyuu vukuundan beterdir” diyerek birkaç defa gündeme getirdiğimde, birileri şahsıma aba altından sopa göstermeyi de marifet sanmışlardı…

Sözüm onlara; Kimsenin maşası ya da kuklası olmayacaksın, bir duruşun olacak ve düşerken bile ağaç gibi dimdik yıkılacaksın. Çünkü “Tarih” doğruyu da yazar, yanlışı da… Şereflileri de yazar, Şerefsizleri de…

Neyse dostlar…

Yazılacak ve konuşulacak çok konu var, bilgi kirliliği çok, açıklama yapan yok… İdari, Yargı ve Siyasi süreç bildiğiniz üzere devam ediyor… Bu üçünün de sonuçları yakında gün yüzüne çıkacak ve hep birlikte göreceğiz…

Kalın sağlıcakla…

Bir şeyin şüyuu vukuundan beterdir!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Semih şahinin seçen 16 bin kişi semih Şahin tanimiyirdu bile yarısı CHP seçmeni yarisida akp nin yannis tutumu ve selim yağının benim adamım başa gelicek gibi olumsuzluklar la kazandı firsatti CHP için ama değerlendiremedi

    Cevapla
  2. 16 bin seçmenden seni tanıyan var miydi

    Cevapla
  3. sen hep doğrucu ol kardeşim doğru yolda

    Cevapla
  4. bırak bu kendini yüceltmeyi.. kibirli olma sonra çuvallarsın.. patron demişti olmasın
    .?

    Cevapla
Bizi Takip Edin