BİLECİK’TE YOĞUN YAĞIŞ SONRASINDAKİ SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesine bağlı birçok birim çalışanının katıldığı çalışmalar ile geçtiğimiz hafta meydana gelen aşırı yağış sonrasında oluşan arıza ve olumsuzluklar çözüme kavuştu.

Başta Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü olmak üzere birçok birim çalışanı, bayramın ilk gününden bu yana şehrin birçok noktasında bakım ve onarım çalışması yaptı.

Zabıta Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Güzel Masa birimi de vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri alarak, şehir merkezindeki tüm noktalara ilişkin yapılması gereken çalışmaları kayıt altına aldı.

MAZGALLAR YENİDEN AÇILDI, BİRİKMİŞ ATIKLAR TEMİZLENDİ

Bayramın ilk günü başlayan ve aşırı şekilde yağan yağmur nedeniyle dolan mazgallar, çalışanlar tarafından temizlenirken, suyun biriktirdiği atıklar da temizlendi.

Başta dereler olmak üzere kanal ve çukur alanlardaki temizlik çalışmalarını da tamamlayan ekipler, mahalle sakinlerinin taleplerini de yerine getirdi.

Kötü görüntünün oluştuğu alanlara da müdahale eden çalışanlar, kırılan ağaç parçaları ve moloz yığınlarını da temizledi.

 

           

BİLECİK’TE YOĞUN YAĞIŞ SONRASINDAKİ SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin