Bilecik’te Vatandaş Değil Ptt Ayağına Gidecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik PTT Başmüdürlüğü bünyesindeki araç filosuna, bir mobil hizmet aracı, iki hafif ticari araç ve 4 motosiklet daha eklendi.

PTT’nin vatandaşın ayağına gideceğini belirten Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, araçların tanımı programında gazetecilere yaptığı açıklamada, kente yapılan ve yapılacak yatırımları anlattı.

Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, “Müdürlük bünyemizde APS kurye, posta ve kargo dağıtım ile PTT mobil hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 mobil, 2 hafif ticari araç ve 4 motosikleti daha filomuza dahil ettik. 2 mobil ve 23 hafif araç olmak üzere toplamda 25 araç, 7 motosiklet ile hizmet verilecektir. 2018 yılında 7 memur, 3 dağıtıcı olmak üzere toplam 10 yeni personelin ataması gelen müdürlüğümüzce yapılmıştır. Yeniden yapılanma kapsamında başmüdürlüğümüz 1 ihtisas müdürlüğü iken, 2 müdürlük şeklinde ‘İşletme Müdürlüğü ile İdari ve Mali Birimler Müdürlüğü’ yapılandırılmıştır.” ifadelerini kullandı.

 

Bozkurt, 16 ocakta Bilecik PTT Merkez Müdürlüğümüze bağlı olarak Bayırköy’de PTT şubesinin hizmete girdiğini anımsatarak, “Bu yıl içerisinde Bozüyük, Dodurga, ve Vezirhan ile Bahçelievler, Ertuğrulgazi, İsmetpaşa ve Beşiktaş mahallelerinin kesiştiği noktada, Bilecik OSB’de PTT şubesi açılması planlanmaktadır. Ayrıca Bozüyük, Merkez Ertuğrulgazi Mahallesi ve Vezirhan’daki PTT şubelerine PTTMatik kurulacaktır.” dedi.

Bilecik’te Vatandaş Değil Ptt Ayağına Gidecek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 9 Mart 2018, 14:50

    Sayın Başmüdürüm yaptığınız ve yapacağınız hizmetler cok guzel bu hizmetlere GÖLPAZARI PTT Hizmet binasının yenilenmesinide eklersiniz inşallah şimdiden teşekkür ederiz

    Cevapla
    • 9 Mart 2018, 20:00

      Muzaffer bey Gölpazarı PTT merkez müdürlüğü hizmet binası ile ilgili en kısa sürede gerekli bakım ve onarımı yapılacak ayrıca Pttmatik’ kuruldu halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için gereken neyse yapılacaktır…

      Cevapla
Bizi Takip Edin