Bilecik’te Vaka Sayısı yüzde 50 Arttı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vaka sayılarının ele alındığı Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu ve Bilecik’te vaka sayısının son dönemde yüzde 50 artış yaşandığını söyledi.

Son dönemde, Bilecik, İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, İzmir, Denizli ve Kahramanmaraş’ın da olduğu bazı illerimizde vaka sayılarında artış yaşandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu.

Vaka sayılarında son dönemde; İstanbul’da yüzde 50, Ankara’da yüzde 4, İzmir’de yüzde 5, Bursa’da yüzde 35, Kocaeli’de yüzde 30, Denizli’de yüzde 35, Balıkesir’de yüzde 50, Kahramanmaraş’da yüzde 25 ve Bilecik’te yüzde 50 artış yaşandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; “Koronavirüsle artık çok şey biliyoruz. Kuralların sonuçları hakkında, somut, ölçülebilir tecrübelerimiz var. Salgının maske, mesafe ve temizlik tedbirlere uyuldukça gerilediği, uzaklaştıkça tırmanışa geçtiğini görüyoruz.” dedi.

Bilecik’te Vaka Sayısı yüzde 50 Arttı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 15 Ekim 2020, 07:52

    YALANNNNNNNNNNNNNNNN INANMAYIN SADECE GÜNDEM DEGİŞTİRMEK AMAÇ KORKU PANİK KAOS BUNLARIN İŞİ ALLAH BELALARINI VERSİN BİTİRDİNİZ MEMLEKETİ KAN EMİCİLER………..

    Cevapla
  2. Kurban bayramında mahvettiniz en az iller arasında diye diye binlerce insan piknik yaptı gölette hicbir önlem alınmadan şimdi boyle olması gayet doğal

    Cevapla
Bizi Takip Edin