Bilecik’te “Ticaret Merkezi”nin ihalesi tamamlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait şehir merkezinde bulunan iş merkezinin ihalesi gerçekleştirildi.

Bilecik kamuoyunda en çok merak edilen, daha önce ihaleye çıkartılan ancak resmi gazetede yayınlanmadığı gerekçesiyle ihalesi iptal edilen, ihale fiyatının ucuzluğu ve içerisinde bulunan dükkanların tek tek satılmamasından dolayı sürekli eleştirilen iş merkezinin ihalesi gerçekleştirildi.

İçerisinde 19 adet dükkan bulunan ticaret merkezi, açık teklif usulüyle 16 milyon 437 bin 500 TL muhammen bedelle ihaleye çıkartılırken, ihalesine Bilecik’te faaliyet gösteren Dağ İş Madencilik Şirketi katıldı.

Bugün saat 12.00’de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ihaleye Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı başkanlık ederken, başka iştirakçi olmadığından 16 milyon 450 bin lira teklif veren Dağ İş Madencilik şirketi, Başkan Subaşı ile yapılan pazarlık sonucu 16 milyon 600 bin liraya iş merkezini satın almış oldu.


İLGİLİ HABERLER:

 

Bilecik’te “Ticaret Merkezi”nin ihalesi tamamlandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 15 Nisan 2021, 15:03

    yazıklar olsun belediyenin kasasına bu işten 20 milyon lira daha girmesi gerekirken 16 milyon lira giriyor belediye başkan yardımcısı da bu satışta çok büyük bir iş yapmış gibi sırıtıyor. benim bildiğim satış yapan daima üzülür

    Cevapla
    • 15 Nisan 2021, 17:29

      Daha ne olsun ya 20 olsa neden 25 olmadı dersin.Ayrıca satışı yapan üzülür diye birşey çok saçma ne yapsın ağlasın mı kadın yaa satıldı işte

      Cevapla
  2. Dükkanlar tek tek satıldığında hem yerel esnafta faydalanmış olacak hem de daha yüksek meblağ belediyenin kasasına girmiş olacaktı. Maliyet hesabına bakılırsa çok çok düşük bir fiyata gitmiş. Buradan anlıyoruz ki belediye taşınmazı resmen peşkeş çekmiş. Yazıklar olsun.!!!

    Belediye daha fazla gelir elde edip daha fazla hizmet sağlayabilecekken daha düşük fiyatı kabul edip Bilecik’e yeterince hizmet götüremeyecektir. Bir vatandaş olarak alacağım hizmetin azalmasından dolayı hakkımı helal etmiyorum.!!!

    Cevapla
  3. adrese teslim istanbullu firma alacaktı hani ?? siz gerçi kesin buna da bir cevap verirsiniz

    Cevapla
    • firmanın belediyeden 6 milyon alacağı var alacağını ödememek için ihaleye gir binayı al hesaplaşırız dedi

      Cevapla
  4. 16 Nisan 2021, 00:37

    Özelleştirmeye HAYIR.diyordunuz.
    Siz sahte solcumusunuz.
    Telaş içinde sevinçle satış yapıyorsunuz.

    Cevapla
  5. niye türkiyeyi yabancilara satanlari görmüyonuz ankara parsel parsel fetöye satildi diyenarinca kulak verdinizmiel cektirilen akp li belediye baskanlari neden görevden alindi fatih sultan mehmetin istanbul bedduasini okun gercekleri görün ramazan mübarek günde iftiralar atip günaha girmen ayip güngelir pisman olursunuz

    Cevapla
Bizi Takip Edin