BİLECİK’TE TARİHİ CAMİDEN YARDIM KASASINI ÇALDILAR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Türbesi’nde bulunan Orhan Gazi Camiine giren yüzleri maskeli 3 hırsız, Camide bulunan para kasasını çaldı.

Alınan bilgiye göre, Şeyh Edebali Türbesinde bulunan Orhan gazi camii’nde geçtiğimiz cuma günü meydana gelen olayda, yüzleri maskeli olarak camiye giren 3 hırsız, Diyanet Vakfı’na ait ve yaklaşık ağırlığı 200 kilo olan çelik kasayı çaldılar.
Gece saatlerinde camiye giren 3 hırsızın çaldıkları kasayı zorlukla dışarıya çıkarttıkları güvenlik kameralerına yansırken, Camiden çıkarttıkları kasayı caminin yanında bulunan ve yüksekliği yaklaşık 60 metre olan uçurumdan atarak, aşağıda onları bekleyen bir araca yükleyip götürdükleri tahmin ediliyor.
Öte yandan, 2 ayda bir düzenli olarak açılan kasanın içinde yaklaşık bin lira para olabileceği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

foto1 foto2 dsc_0001 dsc_0016 dsc_0014 dsc_0013 dsc_0006 dsc_0004 dsc_0002

BİLECİK’TE TARİHİ CAMİDEN YARDIM KASASINI ÇALDILAR!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Edeb Ya Hu!Terbiyesizler o kadar güçlü kuvvetliler 3 kuruş para için rezilliklerine bak.o gücünü kuvvetini kullan da para kazan insan gibi, rezillik kepazelik.Bunu yapan her kötülüğü yapar.Orda bi çarpılıverseydiniz ne iyi olurdu.

    Cevapla
Bizi Takip Edin