Bilecik’te Tanzim Satışta Ramazan Bayramı Şenliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya, Karasu, Ereğli ve Zonguldak’ın ardından Bilecik’te de tanzim satış mağazalarını açan “Eren 44 Tarım”, 20-22 Mayıs tarihleri arasında başlattığı bayram kampanyası ile Bilecikli vatandaşlara fiyatlarda da bayram yaşatıyor.

Bilecik’te Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Eren 44 Tarım Tanzim Satış Mağazası tarafından başlatılan kampanya ile vatandaşlar; 1 kilogram Salatalığı 90 kuruş, Domatesi 2,50 lira, Nektariyi 5 lira, Şeftaliyi 5 lira, Kuru Soğanı 0,90 kuruş, Taze Patatesi 1,45 lira ve Karpuzu 2,50 lira‘dan alabilecek.

Üreticiden halka sloganıyla yola çıktıklarını ve Türkiye’nin bir çok noktasında satış noktalarının bulunduğunu belirten, Eren 44 Tarım Limited Şirketi Sahibi Hacı Koltuk, başlattıkları ramazan kampanyası ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“ÜLKEMİZİN VE HALKIMIZIN YANINDA YER ALMAK İÇİN..”

“Ülkemiz koronavirüs ile mücadele ediyor. Bu zor dönemde ülkemizin ve halkımızın yanında yer almak için fiyatları indirdik. Tüm şubelerimizde olduğu gibi Bilecik Şubemizde de üreticiden aldığımız ürünlerimizi tüm tazeliği ile halkımızla buluşturuyoruz. Bayram öncesi Başlattığımız kampanya ile Ramazan Bayramı sevincini daha da erkene çektik. Tüm halkımıza hayırlı olsun, şimdide tüm halkımızın bayramını kutluyorum.”

Bilecik’te Tanzim Satışta Ramazan Bayramı Şenliği
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Bu yazilan fiyatlar dogrumu daha kac gun oldu salatalik domates 4.25 idi.keske kasa fisi duraydida goreydiniz

    Cevapla
  2. 23 Mayıs 2020, 17:55

    1 tl ye salata olmaz kesin o malların hepsi bayattır siz olsanız 1 tl ye salata yetiştirip satarmısısınız dün geldim 1 tlye salata yoktu

    Cevapla
  3. BUNLAR KARDEŞİMİ DOLANDIRICI 100 BİN TL DOLANDIRDI BİZİ

    Cevapla
Bizi Takip Edin