BİLECİK’TE RAMAZAN PİDESİ GRAMAJI VE FİYATI DENETİMİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bilecik’te faaliyet gösteren unlu mamul üretim yerlerinde ramazan pidesi gramajı denetiminde bulundu.

Vatandaşların başta gıda ürünleri olmak üzere birçok alanda sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın denetimlerinde ekmeklerin gramajı yanı sıra; üretimi ve hijyen şartları başta olmak üzere birçok alanda kontroller gerçekleştirdi. Denetimlerde ayrıca genel hijyen şartlarını da inceleyen ekipler, iş yerlerinin ruhsat kontrollerini de yaptı.

Esnafa çeşitli konularda uyarı ve bilgilendirmelerde bulunan Zabıta Müdürlüğü görevlileri, vatandaşların herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşmaları halinde 153 numaralı Zabıta Müdürlüğü telefonlarını arayabilecekleri bilgisini verdi.

   

BİLECİK’TE RAMAZAN PİDESİ GRAMAJI VE FİYATI DENETİMİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 3-4 gün önce Bilecik merkezdeki bir fırından 6 TL verip bir pide aldım. İftarda bölüp bir lokma aldığımda sert bir şeyler geldi dişime. Baktım, kırılmış tarak dişi gibi şeffaf 2 parça çıktı. Daha önce yine yakın zamanda, başka bir fırının ekmeğinden de epey büyükçe bir kırık cam parçası çıktı..O kadar zam da yapılıyor, fakat hâlâ fırınlar unu eklemeden kullanıyorlar. Denetimlerin sık sık ve ciddi yapılması, yaptırım uygulanması gerek….

    Cevapla
Bizi Takip Edin