Bilecik’te “Özel Çocuk Akademisi Anaokulu” açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Çocuk Akademisi Anaokulu dualar eşliğinde açıldı.

Bahçelievler Mahallesinde 850 metrekare alan üzerinde 300 metrekare bahçesi ve 125 metrekare kapalı oyun alanı bulunan, içerisinde havalandırma sistemi ile birlikte akıl oyunları ve drama sınıflarının da bulunduğu, “TSE Okulum Temiz” programına dahil olan Özel Çocuk Akademisinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

“EĞİTİMİN TEMELİNİ VERMEK İÇİN VARIZ”

Hizmete giren ana okulunun açılış konuşmasını yapan kurucu müdür Arzu Aslan, Çocuk Akademisi Anaokulunun TSE tarafından “Okulum Temiz” programına dahil olduğunu ve belgelendirme işlemlerinin son aşamada olduğunu belirterek, “Bizler yavrularımızı sevgiyle donatıp bu sevgiyi tamamlayacak ve hayata hazırlayacak eğitimin temelini vermek için burada sizlerle birlikte toplanmış bulunuyoruz. Pandemi sürecinde alınması gereken hijyen kurallarını titizlikle uygulamaktayız. Şefkatin minik kalplerle buluştuğu noktada yani çocuk akademisinin açılışına hoş geldiniz diyorum.” ifadelerine yer verdi.

“ÇOCUKSUZ BİR DÜNYA OLAMAZ”

Programda konuşan Vali Bilal Şentürk ise çocuksuz bir dünyanın olamayacağının altını çizerek şu ifadelere yer verdi:

”Mutluluğumuz için çocuklarımız çok değerli. Onlar için herşeyin en iyisini yapmak durumundayız. Koronavirüs nedeniyle maalesef mesafeli eğitime başladık. Devlet okulları da eğitimlerimizi yürüttüğümüz özel okullarımızda üzerlerine düşen yatırımları yapıyorlar. Bilecik’imizde anaokullarında çocuklarımıza yeni ufuklar açacağını umut ediyorum. Eğitim kalite noktasında da bir mihenk taşı olacaktır. Çocuklarımızı daha kaliteli daha nitelikli yetiştirme noktasında temelin atıldığı anaokullarında güzel uygulamalarıyla örnek olacağını umut ediyorum. Eğitimin hiçbir kısmını tesadüfe bırakamayız, eksik kalan noktalarda da müdahalemizi yaparız. Çocuklar hepimizin, hiçbirinden vazgeçemeyiz. Vatana, millete sevdalı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştireceğiz.”

Konuşmaların ardından davetliler, yapılan duanın ve kurdelenin kesilmesiyle açılışı gerçekleştirilen ”Özel Çocuk Akademisi Anaokulu”nu gezerek, çocuklarla yakından ilgilendiler.

Özel Çocuk Akademisi Anaokulu, protokolden ve davetlilerden fiziki şartların yanı sıra dizayn, hijyen kurallarına uyum, deneyimli personel , ferah ve düzenli eğitim sınıfları bakımından büyük beğeni topladı.

Açılış törenine, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, MHP Bilecik İl Başkanı Fatih Yaşar, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti, CHP ve MHP’li İl Genel Meclisi Üyeleri , Kurum Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bilecik’te “Özel Çocuk Akademisi Anaokulu” açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun Arzu hocam.. sizinle olmaktan keyif duyuyoruz.yavrularımıza verdiğiniz özen bizi fazlasıyla mutlu ediyor.

    Cevapla
  2. Iyiki varsiniz arzu hocam.gözünüz kapali yavrularinizi emanet edebileceginiz tek yerr…hayirli ugurlu olsun insallh.

    Cevapla
Bizi Takip Edin