BİLECİK’TE MUHTEŞEM DÜĞÜN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgemizin tanınmış isimlerinden, Garanti Bankası Müdürü Hüsnü Bayrakçı’nın çocukları Ömer ve Emir Berat Bayrakçı erkekliğe ilk adımını attı.

nabi_avci_dugun (3)

Bilecik Pelitözü Gölpark’ta gerçekleşen görkemli düğüne Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, eşi Semra Avcı, siyaset, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinden çok sayıda tanınmış isim ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Son derece renkli geçen bu düğünde Bayrakçı Çifti’nin oldukça neşeli oldukları gözlerinden okunuyordu.

 

Davetlileri kapıda karşılayan iki çocuk sahibi Bayrakçı çifti, çocukları Ömer ve Emir Berat Bayrakçı’nın erkekliğe adım attığı bu günün de oğullarının ilk mürüvvetini dostlarıyla paylaştılar.

 

Öte yandan, yeğeninin çocuklarının sünnet düğününe katılan Bakan Avcı, Sünnet olan Ömer ve Emir Berat Bayrakçı ile yakından ilgilendi ve hediyelerini verdi. Avcı, sünnet töreninin ardından Ankara’ya hareket etti.

 

Bilecik Pelitözü Gölpark’ta gerçekleşen görkemli düğüne, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, eşi Semra Avcı Bilecik Valisi Süleyman Elban, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, diğer siyasi parti temsilcileri, Bayrakçı ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Haber228 olarak Allah tan Bayrakçı ailesine diğer Mürvetlerini de göstermesini diliyoruz…

nabi_avci_haber228 (1)

nabi_avci_haber228_dugun (3)

nabi_avci_haber228_dugun (2)

nabi_avci_haber228_dugun (1)

nabi_avci_haber228 (6)

nabi_avci_haber228 (5)

nabi_avci_haber228 (4)

nabi_avci_haber228 (3)

nabi_avci_haber228 (2)

nabi_avci_dugun (1)

nabi_avci_dugun (2)

nabi_avci_dugun (3)

BİLECİK’TE MUHTEŞEM DÜĞÜN
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin