Bilecik’te metrelerce aşı kuyruğu oluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın peş peşe açıklamalarının ardından 40 yaş ve üzeri kişiler ile SGK’ya kayıtlı tüm çalışanlar aşı olmaya başlamasıyla beraber, aşı alanlarında metrelerce kuyruklar oluşturdu.

Bilecik’tr korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yürütülen aşı programı kapsamına dahil olan vatandaşların artması nedeniyle aşı merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor.

Aşı programına dahil olan vatandaşların her geçen gün artması nedeniyle Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğunluk yaşanıyor.

Gece yarısına kadar süren aşılamada aldıkları randevu sonrası aşı merkezlerine gelerek odaya giren vatandaşlar tercih ettikleri BioNTech ya da Sinovac aşılarından birini yaptırıyor.

Bilecik il genelinde bir günde 5 binin üzerinde aşılanma olduğu öğrenilirken, aşı merkezlerinde metrelerce kuyruklar oluştu.

Bilecik’te metrelerce aşı kuyruğu oluştu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. aşı olunda sayımızı bilelim .d özgür bir ülke olmak olmamak tercih meselesi böyle alındı diye aşıya insan zorlanamaz. aşı faydalı olsa avrupada aşı olan ulkelerde vakalar artmazdı

    Cevapla
Bizi Takip Edin