Bilecik’te Mermer Fabrikasında Feci Ölüm

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te bir fabrikada kesilmiş mermer plakalarının altında kalan yabancı uyruklu işçi hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi, Dumlupınar 5. Sokak üzerinde bulunan Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir mermer fabrikasında çalışan yabancı uyruklu Yousefi Kamal Azız (23) üzerine mermer plakalar düştü.

 

Tonlarca ağırlık altında kalan işçi olay yerinde feci şekilde can verdi. Olay yerine 112 ekipleri ve AFAD sevk edilirken, 23 yaşındaki şahısın cenazesi büyük uğraşlar sonucunda mermer blokların altından çıkarıldı.

 

Olay yerine gelen nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemeler ardından cenaze Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri fabrikada geniş çaplı çalışma yaptı.

Bilecik’te Mermer Fabrikasında Feci Ölüm
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Allah rahmet etsin Allah ailesine sabır versin

    Cevapla
  2. Olan yine garibana olmuş. Bu tip orta ölçekli işletmelerde insan hayatı patronun hirsindan çok daha ucuz ne yazık ki. Ölen kardeşimiz de 2 gün sonra unutulacak patron gene hırsla devam edecek. Yalansın be dünya.

    Cevapla
  3. Bakın herseyi patronlar yüklemeyelim neden mi is bilmeyen kardeşlerimizde işsizlik neticesi ile yaparım diye giriyor sonuç boylece içler acısı ölen kardeşimiz e Rabbimden rahmet kalanlarına sabır diliyorum takdir i ilahi unutmamak lazım elbette öyle işverenler var ssk yapmayan Bilecik’te tek sorun ssk çoğu yerde yok ilgilenen kamu görevlileri de yok görüyorlar görememezliktende geliyorlar bunlara dikkat edelim

    Cevapla
Bizi Takip Edin