Bilecik’te LGS Girişinde Gergin Anlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Bilecik’te de 8.sınıf öğrencileri LGS ye girerken, velileri de öğrencileri yalnız bırakmadı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında Bilecik Murat Hüdavendigar Ortaokolu’nda Milli Eğitim Şube Müdürü’ne ve çocuğuna ayrıcalık tanındığı iddiası ile veliler ve müdür arasında gerginlik yaşandı.

Sınav öncesi Bilecik Merkez Murat Hüdavendigar Ortaokulu’nun önünde velilerin iddialarına göre; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma İ. ile eşinin okula çocuklarını getirdiği ve diğer veliler dışarıda bekletilirken kendilerine ayrıcalık tanınarak içeriye alındığı iddia edildi.

Konuyla ilgili çifte standart uygulandığını belirten veliler, “Kuralları koyanlar, kendileri için kaldırıyorsa burada bir sıkıntı var” ve “Arkadaşa ‘izin belgen var mı?’ dedik. ‘Hayır’ dedi. ‘İşinize bakın’ dedi. Aynı şekilde bizde şikayetçiyiz. Herkesin kurala ayak uydurması gerekiyor.” yorumlarında bulundular.

Diğer yandan, Konuyla ilgili il milli eğitim müdürlüğünden ve ilgili kurumlardan açıklama yapılıp yapılamayacağı ise merak ediliyor.

Bilecik’te LGS Girişinde Gergin Anlar!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Yorum yapmazlar boyle kalir bura bilecik hicbir kamu kuruluslarinda ozen itina yok o mudur bu milletvekili yakini bu soyle bu boyle sen ikinci siradasin insan olarak yoksa emmin dayin vayyy vayyyy burasi bilecikkkk

    Cevapla
  2. Çocuğunu okula getirdiği sırada değil,ilk oturum bitmişti. İkinci oturum başlamadı. O arada yaşandı bu.

    Cevapla
  3. Turkiyede durum bu bu mudure kadar neler var

    Cevapla
  4. Araştırılsın burasının hala Türkiye cumhuriyeti oldugunu anlasınlar!

    Cevapla
  5. BÖYLE CAYMAZLARA MEVKİ VERİLİRSE İLERLEME BEKLE ATAMALARDA RİYAKAT YOK TA ONDAN

    Cevapla
  6. Kurallar çiğnenmek için olduğu sürece normal

    Cevapla
  7. sınav sonucunda kaç puan aldığını görecez

    Cevapla