Bilecik’te kontrolden çıkan araç takla attı: 1 yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Bilecik merkez İstasyon Mahallesinden kent merkezine seyir halinde Ömer K. yönetimindeki 41 AFK 055 plakalı otomobil, Akasya Altı Mevkiine geldiği esmada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Havanında yağışlı olması sebebiyle kontrolden çıkan araç, önce yol kenarında bulunan kaldırım taşlarına çarptı, ardından takla atarak yürüyüş yoluna devrildi.

Kaza sonrası araçta yolcu olarak bulunan Ümriye K. (53) yaralandı.

Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza yapan araç çekici marifetiyle çekilirken, kendini iyi hissetmeyen sürücü Ömer K.’da hastanede gözlem altına alındı.

Vatandaş tepkisini “ilk kaza” ironisi ile gösterdi…

Diğer yandan, çokça kazanın meydana geldiği mevkide bulunan yolla ilgili yetkililerin hiçbir çalışma yapmadıklarını yada yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu eleştiren vatandaşlar, kazayı “Hayret.. Akasya altı mevkiinde ilk kez haza oldu.” şeklinde yorumlayıp ironi yaparlarken, “Burada kaçıncı kaza, sürekli kaza oluyor. Bu yolda bir sorun olduğu aşikar. Sorunun düzeltilmesi için illa birisinin canından mı olması gerekiyor.”  yorumlarında da bulundular.

Bilecik’te kontrolden çıkan araç takla attı: 1 yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. kardeşim yolda sorun yok. Orada hız sınırı 50 km. Kaza yapanlara bır bakaın bakalım kac km hızla girmişler viraja.

    Cevapla
    • 12 Temmuz 2021, 08:23

      Sonuna Kadar Katılıyorum, Aynı Şekilde Neden İstasyondan Akasya Altına Kadar Olan Bölümde, Yukarı Çıkarken Bir Tane Kaza Yokken Aşağı İstikamette Tüm Kazalar, Çünkü Aşırı Hız Yapıyorlar. Keşke Belli Noktalara Emniyet Hız Kameraları Koysa da Kazalarda Kim Nasıl Kaza Yapmış Yoldan Çıkmış Belli Olsa. Yada Kaç Km Hızla Yoldan Çıkmış.

      Cevapla
Bizi Takip Edin