Bilecik’te kısıtlama öncesi yoğunluk oluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesi vatandaşlar, marketlerin önünde uzun kuyruklar oluştururken, kent merkezinde market ve fırınlarda ekmeğin kalmadığı gözlemlendi.

Türkiye’de bütün dünyada olduğu gibi koronavirüs salgınının ikinci dalgasında vaka ve can kayıpları istenmeyen seviyelere ulaştı. Salgının kontrolden çıkmaması için Bilim Kurulu tavsiyeleri doğrultusunda yeni tedbirler hayata geçirildi.

MESAİ BİTTİ, VATANDAŞLAR MARKETLERE AKIN ETTİ

Bugün saat 21.00’den Pazartesi saat 05.00’a kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde vatandaşlar, mesainin bitimiyle birlikte alışveriş yapmak için marketlere gitti. Bilecik’te bulunan bir marketin önünde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

EKMEK BULAMAYAN VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Market ve Fırınlarda ekmek bulamayan vatandaşlar, ihtiyaç fazlası ekmek alan insanları kınarlarken hafta sonu market ve fırınların açık olduğunu belirterek “Saat 18:00’da işten çıktık bütün şehri dolaştık ekmek bulamadık. Koca şehirde ekmek kalmamış. Adeta her yer sömürülmüş. Yazık diyorum başka bir şey demiyorum. Komşumuzdan rica ettik bir tane ekmek aldık. İnsanlarımız çok bilinçsiz Bilecik bugün sınıfta kaldı” ifadelerine yer verdiler.

 

Bilecik’te kısıtlama öncesi yoğunluk oluştu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Vakti Zamanında her şeyi bölüşen bir milletken nerdeyse birbirimizi yiyecek duruma düştük. Genimizle oynadılar. ALLAH sonumuzu hayır eylesin.

    Cevapla
  2. Bizim insanlar cahil kalmis ve diger pandemi kisitlamadan ders alinmamis ve gorunen bak bir insan iki gun ac kalmasi oldurmez enpati eksik

    Cevapla
  3. Millete akıl fikir versin rabbim ya bu haberlerin sadece bir noktasını okuyor veya o noktayı dinliyor yasak deyip geciyorlar bölge konusunu kimse kaile almıyor cumartesi pazar gene açık (marketler, manavlar, fırınlar, kasaplar) (10:00 17:00) saatleri arası gene açık heryer oğün baktın yoğunluk var ertesi güne salla vürüsle mücadele için yapılıyor ama malasef vürüsü herkes kendi kendine yakalıyor sosyal mesafe hak getire kendi elimizle kendimizi yakıyoruz

    Cevapla
  4. Millet sanki kıtlık olacakmış gibi neredeyse cuvalla ekmek aldı sanki hepsini tuketebileceklermiş gibi

    Cevapla
Bizi Takip Edin