Bilecik’te “kadınlarla büyük Türkiye yolunda” programı gerçekleştirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Dış İlişkiler Birim Başkanı Fatma Ataseven, “İş kurma, kadın istihdamı, kadının üretime ve iş gücüne katılmasını çok önemsiyoruz.” dedi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda-81 İlde Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali Buluşmaları” programı kapsamında, başarılı kadın girişimciler hikayelerini katılımcılara aktardı. Programda ilgili kurum temsilcileri ise süreçlere ilişkin bilgi verdi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Dış İlişkiler Birim Başkanı Fatma Ataseven, “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” programı kapsamında 33. duraklarının Bilecik olduğunu söyledi.

“ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Amaçlarının kadınlar bir umut vermek olduğunu kaydeden Ataseven, “İş kurma, kadın istihdamı, kadının üretime ve iş gücüne katılmasını çok önemsiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir hanımefendinin talimatlarıyla kadınlara yapabilecekleri işleri göstermek için onlara öncü olabilmek için ve onları destekleyen kurumlarımız İŞ-KUR, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), KOSGEB ve Orman ve Köy İlişkileri Genel Müdürlüğü (ORKÖY) gibi kurumlarında bilgilendirmesi dahilinde örnek olan hanımlarla buluşturmak için Bilecik’teyiz.” diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Birim Başkanı Havva Sibel Söylemez ise hayallerini gerçekleştirmek için kadınları teşvik ettiklerini kaydetti.

“HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİREN KADINLAR VAR”

Söylemez, toplantıya katılan kurum müdürlerinin kadınlara hayallerini nasıl gerçekleştirebileceklerini anlattığını belirterek, “Tarafları bir araya getirmiş oluyoruz. Burada da çok güzel hikayeler var. Hayallerini gerçekleştiren kadınlar var. Devlet desteği fonuyla kendi işini kurmuş kadınlarımız aramızda bulunuyor. Katılımcılarımızda görecek. İnşallah buradan çok daha cesur kararlı girişimci kadınlar içimizden çıkacak.” dedi.

Programa, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Kadın Kolları İl Başkanı Mutlu Selen Haşit, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri SuerBayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, kurum müdürleri ile girişimci kadınlar katıldı.

Etkinlikte kürsüye çıkan girişimci kadınlar başarı hikayelerini anlattı.

Bilecik’te “kadınlarla büyük Türkiye yolunda” programı gerçekleştirildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin