Bilecik’te İstiklâl Marşımız Coşkuyla Okundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik genelindeki bütün okullarda bugün itibarıyla İstiklâl Marşı okunması ve bayrak törenlerinin yapılması ile birlikte coşku üst düzeyde gerçekleşti.

Bir süredir ülke genelinde alınan pandemi tedbirleri çerçevesinde yüz yüze eğitime ara verilirken bununla birlikte okullarda bayrak törenleri de icra edilemiyordu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un geçen hafta yaptığı açıklamadan sonra ülke genelindeki okullarda pandemi tedbirlerine riayet edilerek tekrar bayrak törenleri gerçekleştirilmeye başlandı.

Bilecik’te bulunan Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu’nda İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımıyla bayrak töreni icra edildi ve İstiklâl Marşı okundu.

“SALGIN SEBEBİYLE OKUYAMIYORDUK”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunanMilli Eğitim Müdürü Akyol, “Öğrencilerimizle beraber her pazartesi sabahı ve her cuma akşamı coşkuyla okuduğumuz İstiklâl Marşı’mızı uzun süredir devam Covid-19 salgını sebebiyle birlik beraberlik içerisinde okuyamıyorduk. Fakat Sayın Bakanımız Ziya Selçuk’un talimatları doğrultusunda 11 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapılarak ve İstiklal Marşı’mız okundu.” ifadelerine yer verdi.

 

Bilecik’te İstiklâl Marşımız Coşkuyla Okundu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 13 Ocak 2021, 11:54

    bueası benim eski okulumm

    Cevapla
Bizi Takip Edin