BİLECİK’TE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çalışanlar, 3 ekip halinde gece ve gündüz ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Şehirdeki tüm cadde ve sokaklarda gece uçkunla gündüz ise larva ile rutin ilaçlama çalışmalarını sürdüren ekipler, yaptıkları ilanlarla vatandaşları uçkun ve larva oluşumuna karşı bilgilendirici ilanlarda bulunuyor.

‘’GEREKSİZ SU BİRİKİNTİLERİ LARVALARIN ÇOĞALMASINA NEDEN OLUYOR’’

Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, ilaçlama çalışmaları hakkında bilgi verirken diğer yandan vatandaşları gereksiz su birikintilerine karşı uyardı.

Uçkun ve larvaların su birikintilerinde çoğaldığını ve hayat bulduğunu hatırlatan Avcı, ‘’Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak, belirlenen saat ve takvim doğrultusunda hem gece hem de gündüz ilaçlama çalışmalarımız devam ediyor. 3 ekip halinde geceleri uçkunla gündüz de larva ile mücadele ediyoruz. Vatandaşlarımızı, sokak ve balkonlarındaki gereksiz su birikintilerine karşı uyarıyoruz. Açık kaplardaki sular larva oluşumunu artıyor. Vatandaşlarımız bu yönde hassas olurlarsa çalışmalarımızda bizlere büyük yardımda bulunmuş olurlar.’’ dedi.

BİLECİK’TE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bırakın ilaçlamaya bizim burada çöpler alınmıyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin