BİLECİK’TE HIRSIZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Haziran ayı karnesi yayınlandı. 01-30 Haziran 2016 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Suç ve kabahatlerin işlenmesinin önlenmesi, silah, mühimmat, kaçak mal ve her türlü suç eşyasının ele geçirilmesi, aranan kişilerin yakalanması amacı ile il merkezi ve ilçelerde yapılan Asayiş Kontrolleri ve Aramalarında, 2708 kişinin UYAP sisteminden yapılan kontrolü neticesinde ilimizde 27, diğer illerden değişik suçlardan aranan 26 şüpheli olmak üzere toplam 53 kişi yakalandı.

 

HIRSIZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

04 Haziran tarihinde İlimizde çeşitle muhitlerde 6 ayrı otodan hırsızlık olayı meydana geldiği yönünde ihbarları  değerlendiren ekipler, Minibüs hırsızlarına suçüstü yaparak olayı aydınlattılar.

Otodan hırsızlık olayları ile ilgili olarak Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin olay muhitleri ve çevresinde yapmış olduğu araştırma çalışmaları neticesinde, olayı gerçekleştiren şüpheliler suçüstü yakalanarak adli mercilere intikal ettirildi. 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Araçlardan çalındığı tespit edilen paralar sahiplerine teslim edildi.

 

Öte yandan, İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için kontrol, denetim ve çalışmalara aralıksız devam edileceği bildirildi.

BİLECİK’TE HIRSIZLAR SUÇÜSTÜ YAKALANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin