Bilecik’te günler sonra tezgahlar açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında 10.00-17.00 arasında, yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapılan kapalı ve açık pazaryerleri koronavirüs tedbirlerine uyularak, açıldı.


Alışveriş yapmak için pazaryerlerine gelen vatandaşların, yoğunluk oluşturulmaması için pazar girişinde görevliler tarafından kontrollü olarak girişlerine izin verildi.

 

Vali Bilal Şentürk, Vali Yardımcısı Rahmi Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve ISDEM denetim ekipleri ile birlikte, kurulan pazar yerlerinde vatandaşlarımızın salgın tedbirlerine uygun olarak en iyi şekilde ihtiyaçlarını temin edebilmeleri için denetim ve uyarılarda bulunarak, giriş ve çıkışlarda alınan tedbirleri denetledi.

 

Denetim sırasında pazar esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Şentürk, pazarın açıldığı ilk saatlerden itibaren hareketliliğin başladığını kaydetti.

 

Tarımsal ürün çeşitliliğinin olduğu bir bölgede yaşadıklarını hatırlatan Vali Şentürk, ”Köylü vatandaşlarımızın kendi ürettikleri ürünleri pazara getirdiğini gördük. Vatandaşlarımızda ihtiyaçlarını taze taze karşılamış oldu. Bugün bir müsaade oldu. Bu süreci de virüsün tekrarlamasına vesile olmayacak şekilde pazaryerlerimizin tüm girişlerinde kontrol noktaları oluşturarak yoğunluk oluşmayacak şekilde tedbirlerimizi aldık. İlçelerde de Kaymakamlarımız gerekli tedbirleri aldı. Pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza duyarlı davranarak kurallara uydukları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Bilecik’te günler sonra tezgahlar açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin