BİLECİK’TE FETÖ OPERASYONU: 13 GÖZALTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fethullahcı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına yönelik Bilecik’te yürütülen soruşturma kapsamında operasyonlar devam ediyor.

 

Şuana kadar gözaltına alınan isimlerden Özel Sevgi Çiçeği Müdürü A.A,  Devlet Hastanesi Eski Müdürü O.N.A., Fen Lisesi Din Öğretmeni S.K., Özel Sevgi Çiçeği Öğretmenlerinden R.G. ve Esnaf B.B. Sağlık kontrolü için Bilecik Devlet Hastanesine getirilerek burada yapılan sağlık kontrolünün ardından güvenlik önlemi altında Bilecik Emniyet müdürlüğüne götürüldüler.

 

Gözaltına alınan isimler arasında bulunan Pelitözü gölpark mescidi İmamı A.K.’in FETÖ/PDY’nin Bilecik imamı olduğu iddia edilirken, Keskin hastaneye girdiği sırada ‘Tanrı Zalimleri korusun, Allah da bizi korusun’ demesi dikkat çekti. Keskin, neden gözaltına alındınız sorusuna ise ‘Vatanımı sevdiğim için’ diyerek cevap verdi.

 

Fethullahcı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarına yönelik Bilecik’te yürütülen soruşturma kapsamında şuana kadar  Bilecik’ten alınan 7 kişinin yanı sıra Bozüyük’ten de 5 kişi olmak üzere toplamda 13 kişi gözaltına alındı. Bilecik Emniyeti tarafından yapılan operayonun devam ettiği, gözaltı sayısının artacağı da gelen bilgiler arasında.

 

opera (1) opera (2) opera (3) DSC_0856 DSC_0853 DSC_0854 DSC_0855

BİLECİK’TE FETÖ OPERASYONU: 13 GÖZALTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 27 Temmuz 2016, 13:32

    bu ahmet keskin denilen imam bildiğim kadarıyla dönemin valisi ve müftülükten sorumlu vali yardımcısının emriyle bu camiye atandı. müftülük buna direndi ama vali devredeydi. bu adam hiç göreve gitmezdi. müftülük soruşturma açmıştı ve ceza verdi. bu adam sık sık müftülükteki bazı kişilerle ve daha önce bilecik müftülüğünde iken şu an karamanda görev yapan bir şube müdürüyle ve haber 11 haber sitesi yetkilileriyle ve (daire amirleriyle görüşme lutfunda bulunmayan zamanının valisi ve şu an açığa alınan sabık bilecik valisiyle randevusuz görüştüğü söylenirdi.)sık sık görüşürdü.

    Cevapla
    • müftülüklerde aranmalı o vakit bunları niye atıyo bi sorgulamak gerek ortak noktaları var belliki.

      Cevapla
  2. Özellikle fen ve anadolu öğretmen liseleri iyi temizlenmeli buralardan çocukların beynini yıkayıp fetç örgütüne eleman devşiriyorlar anlaşılan.
    Sonra devletin her kademesinde elemanları oluyor bu sayede.

    Cevapla
Bizi Takip Edin