Bilecik’te Eğitime Ara Verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te olumsuz hava koşulları nedeniyle 10 Mart’ta taşımalı eğitime, 11 Mart’ta ise il genelindeki tüm okullarda eğitime ara verilecek.

Valilikten yapılan açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmeler çerçevesinde Bilecik için beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunda kararlar alındığı belirtildi.

Bu kapsamda 10 Mart perşembe günü taşımalı eğitime ara verileceği aktarılan açıklamada, “11 Mart Cuma günü tüm okullarımızda eğitime ara verilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel 11 Mart Cuma günü bir gün idari izinli sayılacaktır. Saygıdeğer hemşehrilerimizin olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli ve dikkatli olmalarını rica ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

Bilecik’te Eğitime Ara Verildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. İyi guzelde diger çalısanlar nasil ulasımı saglıcak hemen hamile ve engelliler deyip kestirip atiyosun sokak aralari sabahlari buz pisti tuzlama yok bisey yok okadar siddetliyse kar yagışı adil davranin illaki hamile ve engellimi olmak gerek

    Cevapla
  2. Sayın İl Umumi Hıfza kuruluna, ebeveynleri özel sektörde çalışmak zorunda olan öğrencilerin durumunuda hatırlatmak isterim. Bu çocuklar ne yapacak? Covid öncesi yarım metre kar olurdu tatil görmezdik. Covid sonrası tatil kararı vermekte çok kolaylaştı malesef

    Cevapla
  3. Bilim Sanat Merkezi ve haftasonu okula giden öğrenci durumları belirtilmemiş.?

    Cevapla
Bizi Takip Edin