BİLECİK’TE “DÖVİZİ BOZDURUYORUZ, KİRLİ OYUNU BOZUYORUZ” KAMPANYASINA DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya üzerinden Türk lirasını korumaya yönelik “Dövizi bozduruyoruz, kirli oyunu bozuyoruz” adlı kampanyaya Bilecik’te vatandaşlar destek verdi. Bazı vatandaşlar, elindeki ABD dolarlarını bozdurmak amacıyla kuyumculara gitti.

dsc_1072

Bilecik’te faaliyet gösteren Engin Kaya Kuyumculuk satış sorumlusu Çetin Kaya, Kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada sosyal medya üzerinden duydukları kampanya ile ilgili olumlu tepkiler aldıklarını ve geri dönüşlerin iyi olacağını tahmin ettiklerini söyledi.

 

Kampanyanın yaklaşık bir haftadır devam ettiğini söyleyen Kaya, “bir hafta içerisinde takribi 10 bin dolar civarında dolar bozdurulmuştur işletmemizde dahada devamının olacağını düşünüyorum, daha yeni yeni tepkiler geliyor.” dedi.

dsc_1077

Kaya açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün sabahtan beri işadamlarımızdan gelen giden birkaç kişi oldu buna tepkimizi onlarda ölçüyorlar, bakıyorlar nasıl bir karşılık bulacağına dair. Bugün tahmini 10 kişi olmuştur dolar bozduran ama bin 500 dolara kadar dolar bozduranlar oluyor. Olumlu etkisi mutlaka olacaktır. Şuan ekranlara yansıyan etkisi yok ciddi manada ama ben faydalı olacağını düşünüyorum. Halkımızın buna olumlu tepki vereceğini ve sonuçlarının ekonomiyede ciddi manada katkısı olacağını düşünüyorum. Dolar istenilen seviyelere çekilirmi bilmiyorum ama sektör olarak mutlaka bir faydası olacağını tahmin ediyoruz”

dsc_1074

BİLECİK’TE “DÖVİZİ BOZDURUYORUZ, KİRLİ OYUNU BOZUYORUZ” KAMPANYASINA DESTEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 2 Aralık 2016, 13:36

    BAŞKANIMA YAKIŞIR,TÜM SİNOPLULAR SENİNLE GURUR DUYUYOR,DURMAK YOK DÖVİZLERİ BOZMAYA,ALTINA YATIRIM YAPMAYA DEVAM.

    Cevapla
  2. Adamsın Çetin abi :))

    Cevapla
Bizi Takip Edin