BİLECİK’TE DOLMUŞ ÜCRETLERİNE 1 LİRA İNDİRİM YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, M Plakalı Minibüsçüler Derneği Başkanı Tuncay Güler ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ile yapılan görüşme sonrasında dolmuş ücretlerinde indirim kararı aldı.

DOLMUŞ ÜCRETLERİNDEKİ SON DURUM

Yapılan görüşmeler sonucunda tam ve öğrenci ücretlerinde son duruma göre şehir merkezinde tam kişi ücreti 6 TL’den 5 TL’ye, öğrenci ise 5 TL’den 4.5 TL’ye indirilirken uzun mesafe 8.5 TL’den 7.5 TL’ye, Aşağıköy, Küplü ve Başköy gibi yakın köyler ise 7.5 TL’den 6.5 TL’ye indirildi.

“ALDIĞIMIZ ORTAK KARARLA İNDİRİM YAPILDI”

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında bir değerlendirmede bulunan Başkan Vekili Subaşı, “Çalışmalarımız kapsamında ilimizde ulaşım alanında hizmet veren oda ve derneklerin başkanları ile bir araya geldik. Dolmuşçu esnafımızın sorun ve önerilerini dinledik. Ortak görüşmelerimizle şehir merkezi, mücavir mahalle ve köylerdeki ulaşım fiyatlarında bir liralık indirim kararı aldık. İndirim taleplerimizi kırmadıkları ve yerine getirdikleri için ilgili dernek ve oda temsilcilerine anlayışları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bilecik Belediyesi olarak bizler hem esnafımızı hem de vatandaşımızı korumaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BİLECİK’TE DOLMUŞ ÜCRETLERİNE 1 LİRA İNDİRİM YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

31 Yorum

  1. Türkiyede sadece bilecikte var galiba 7 km yola 5 tl ücret istemek. Köy dolmuşlarıyla 15 kişilik dolmuşa 35 kişi doldur polisi görünce yolunu değiştir. Tamam hadi Alıştık Bunlara da razıyızda İndirim yapılmamış ki önce zam yapıp sonra indirim yaptık demişler. Geçen hafta öğrenci 4 tl idi 4.50 tl olmuş bu nasıl indirim. Mazota da zam gelmedi.

    Cevapla
  2. Daha ne olacak büyük şehirler de 5TL ye 15…20 km şehir ici gidiyorsunuz işte en yakın Şehir Eskişehir… Bursa ya bakın.. tamam akaryakıt zamlandı ama Bilecik te 1 uçtan 1 uca 5.6 km bile zor toplar…Yazık insanlarımızda tuzu kuru olanlar bu ızdırabı anlamazlar..Sözüm Öncelikle yeni sayın başkan vekilimize….

    Cevapla
  3. 12 Nisan 2022, 18:54

    Kavsaklı yol acıldıgı zaman 5 tly inermi acaba

    Cevapla
  4. Şaka gibi indirim yapıldı diyorsunuz haberi okuyoruz bindirim olmuş.

    Cevapla
  5. Önce kaldırım, sonra indirim iyiymiş valla, bir de utanmadan haber yapmışsınız.Ve arkadaşların dediği gibi büyükşehirlerde 40-50 dk gittiğin yola bu fiyatı ödüyorsun, burada 10 dk yola, ayrıca hafta sonu mazotta indirim oldu siz zam yaptınız, gerçekten çok ayıp.

    Cevapla
  6. Dalgamı geçiyorsunuz anlamadım. Geçen hafta 4.5 liradan 5 liraya çıkmıştı. Şimdi ise 6 liradan 5 e düştü deniliyor? Ne zaman 6 liraya çıktı ki? Milletin aklıyla dalga geçmek bu kadar kolay mı ya? Bizim milleti bu kadar aptal yerine koymayın lütfen. Kendiniz aptal olabilirsiniz ama halkı kendiniz gibi görmeyin.

    Cevapla
  7. Gerçekle hiç bir alakası yok .birde CHP bunu iyi bir şey yapmış gibi üstlenmiş.soylenecek çok bişi yok..

    Cevapla
  8. 12 Nisan 2022, 22:59

    Şakamısınız…bırakın tepeden bakmayı inemediniz bi halk seviyesine..

    Cevapla
  9. Şaka gibisiniz nasıl indrim acaba 4.5 TL iken 5 TL yandınız şimdi indirim 1 TL nasıl oluyor şaka gibi 5 TL nasıl indrim oluyor acaba indrim olduysa 4 TL ozaman talkamı geçiyorsunuz milletle iyi hesap yabın

    Cevapla
  10. Vay be zam yap sora indirim aslında bindirim olmuş bu 4.5 TL idi 5 TL oldu şimdi 1 TL indirim nasıl hala indirim acaba hanki okulda okudunuz bunu yayınlayın

    Cevapla
  11. Allah topunuzun belasını versin inşallah hepiniz aynısını sadece vatandaş düşmanları birtane dürüst biri gelmeyecek mi bu vatanın başına

    Cevapla
  12. 12 Nisan 2022, 23:57

    Geçen dönemin başında 3,50 idi.Sonradan 4,00 olmuştu.Daha geçen gün 4,50 oldu dendi.Ne ara zam yapıp sonra bir daha indirim yaptınız?Mesafe o kadar fazla değilken aldığınız fahiş fiyatlardan dolayı kınıyorum. Ayrıca bu zamların özellikle sınav zamanlarına denk getirilmesini de ayrıca kınıyorum.Insanları sömürmek bu yaptığınız. Zehir zıkkım olsun kazandığınız paralar da..

    Cevapla
  13. 4.5 tl den 5 tl ye çıkmış ne indirimi

    Cevapla
  14. Önce zam sonra indirim. Çok büyük bir lütuf. Ne kadar büyük bir saçmalık. Başka iller de daha uygun fiyatlar varken Bilecik’te bu fiyatları görmek üzücü. Sağlık personeli pandemi zamanı ücretsiz giderken biz de indirimi bile zor yaptılar. Şimdi ise kaldırdılar. Asgari ücretle çalışan işe hergün 10 lira ödeyecek ayda .. El insaf..

    Cevapla
  15. Dolmuş fiyatı 6tl olmadan nasıl 1Lira indi. 4.5 TL den 5tl ye çıkarıldı. Yanı Zam geldi zam millet bu ali cengiz oyununu yutmaz. Neymiş indirim yapmışlar sen onu benim şapkamaAnlat.

    Cevapla
  16. “6 tlydi aslında lütfettik 5 tl yaptık” der gibi. Kaç km yol gidiliyo Bilecikde. Bir çift sözümüz de seçmen olarak belediyeye. Şehire belki modern bir görünüm kazandirilir diye oy verdik. Bin pişman ettiniz bizi. 2022 de elalem raylı sistemleri falan konuşuyo. Bu şehirde bir tane halk otobüsü bile yok. Ulaşımda hala kartlı sistemin yok. İnsanları minibüslere mahkum etmişsiniz maalesef ve ulaşımda modernlesme adına bir umut kırıntısı bile vermiyorsunuz. Bu şehir ne zaman değişecek arkadaş.

    Cevapla
  17. Yalan haber bu dün 4 tlydi bugün 4.5 oldu 5 TL olmadıki hiç ha kendi aranizda 1 saatliğine 5 TL yapıp sonra 4.5 a indirip bunu haber yapalım dediyseniz orasını bilemem güzel fikir tabi

    Cevapla
  18. 13 Nisan 2022, 09:51

    Vatandaş olarak belediyeden beklentimiz, her alanda olduğu gibi ulaşımda da modernleşmenin sağlanmasıdır. 2022 de hala şehir merkezinde halk otobüsü yok. Birçok şehrin yıllar önce geçmiş olduğu kartlı sistem hala yok. Etrafımızdaki şehirlerden şehrimize geldiğimizde yıllar öncesine gitmiş gibi oluyoruz. Bizler seçmen olarak böyle bir ulaşım sistemiyle avunacak değiliz. Şehirler ve hatta Bozüyük raylı sistemleri konuşurken biz hala minibüsleri konuşuyoruz. Yakışmıyo.

    Cevapla
  19. Baskanım Yenişehir Bursa hattında bir el atsanız çok cep yakıyor.

    Cevapla
  20. Bu haberi yapan Bilecikte yaşamamış.. Bilecikte tam dolmuş ücreti hiçbir zaman 6 TL olmadı. En son 4,50 idi 50 kuruş zamla 5 yükseltildi. Melek hanımı oveyim derken yalan söyleme yolunu seçerseniz, önceki dönem, önceki görüş temsilcilerinden farkınız kalmaz..

    Cevapla
  21. 13 Nisan 2022, 11:00

    bizi salak yerine koyuyorlar… motorin 24 lira iken minibüs ücreti 4 lira, motorin 20 lira olunca minibüs ücreti indirim yapılarak 5 lira olmuş… Matematik zekasına bayıldım.

    Cevapla
  22. Herkes yolunda

    Cevapla
  23. 13 Nisan 2022, 11:11

    Vatandaşı korumak ulaşımı modernleştirmekle olabilecek birşeydir. 2022 de etrafımızdaki şehirlerin ulaşım sistemine bi bakalım, bir de bizimkine. Hem ulaşımda en ufak bir modernleşme olmayacak hem de fiyatlarda diğer şehirlerle adeta yarışıcaz. Keşke biraz da modernleşme konusunda yarışsak ya diğer şehirlerle, bir tane halk otobüsün bile yok, kartlı sistem falan hak getire, şehir merkezinde hala minibüs. İnsanlar çoğu zaman o küçücük minibüslerde balık istifi gibi. Ama nasılsa böyle gidiyor değil mi? Öyle değil işte, biz seçmenler bu şehri artık modern bir şehir haline getirme iddiasında olmayan hiç kimseye oy vermeyeceğiz, bu böyle biline.

    Cevapla
  24. Zaten 5 liraydi

    Cevapla
  25. 13 Nisan 2022, 15:11

    Tam açıklayıcı haber olmamış eksik bilgi var

    Cevapla
  26. İndirim yapılmamışki zam yapılmış indirim yapanlar herhalde Bilecik’te yaşamıyorlar ya da minibüslere bilmiyorlar

    Cevapla
  27. 13 Nisan 2022, 19:42

    Lütfen herkes kendisini düşünüyor. Dolmuş esnafını şoförünü aracın bedelini, bedava binenleri düşünmüyor. Ülkenin genelinde herşeye yapılan zamları görmüyor. Biraz sakin ve insaflı olalım.

    Cevapla
  28. Milleti aptal yerine koymayın yaa zaten 4,5 tl idi 5 tl oldu neyin indiriminden bahsediyorsunuz mazot 24 tl iken 4,5 tl idi mazot fiyatı düştü 20 tl ye dolmuşlar oldu 5 tl halkı aptal yerine koymayın bari yazık günah

    Cevapla
  29. Sadece melek hanım için yapılan YALAKALIK Melek hanım da bişey başarmış gibi bunlarla resim çektiriyor. Bence belediye otobüsü koymanın zamanı geldi Koyun iki tane bak sesleri çıkacakmı kuzu gibi olurlar

    Cevapla
  30. Bunlar hepsı yalan ne indirimi yapmış acıklasın bakım

    Cevapla
  31. Yalan haber indirim falan yapılmadı

    Cevapla
Bizi Takip Edin