Bilecik’te “Bursaspor Futbol Okulları” Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te “Bursaspor Bilecik Futbol Okulu” açıldı.

Bursaspor Bilecik Bölge Koordinatörleri Çağatay Sadefoğlu ve Sezer Kuzucu, Bursaspor olarak tüm Türkiye’de yeni bir alt yapı yapılanmasına başladıklarını, bu kapsamda Bilecik’te Bursaspor olarak çeşitli etkinlikler ile turnuvalar düzenleyerek profesyonel oyuncular yetiştirmeyi hedeflediklerini ve faaliyetlere başladıklarını bildirdi.

Öncelikli amaçlarının çocukların dışarıdaki kötü alışkanlıklardan ve dışarıya çıkamamanın verdiği hareketsizlikten uzak tutmak olduğunu belirten Sadefoğlu ve Kuzucu, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“MİLLİ TAKIMLAR DÜZEYİNDE OYUNCULAR YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

“Futbol sadece futbol değildir” sözü ile başladığımız bu yolculukta ilk etapta çocuklarımıza sporu sevdirerek iyi birey olma yolunda sosyalleşmelerini, iletişim güçlerinin gelişmesini, özgüvenlerinin yükselmesini,  problem çözme becerilerinin artmasını ve tüm bunlara bağlı olarak okul hayatlarında başarıya ulaşmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Vizyonumuz ise profesyonel sporcularla ve Bursaspor ile olan bağlarımız ile profesyonel destek alarak futbol becerilerini geliştirmeleri ve milli takımlar düzeyinde oyuncular yetiştirmeyi hedefliyoruz”

“YENİDEN ZİRVEYE”

Yeniden Zirveye diyerek büyük bir proje başlatan Bursaspor’umuz, Bursaspor Futbol okulları projesine, Merkezi Bursa ve Bilecik olacak şekilde Türkiye genelinde 65 okulu 1 ay içerisinde faaliyete geçirdi.

“1 YIL İÇERİSİNDE 10 BİN ÇOCUĞA ULAŞMAYI HEDEFLİYOR”

Bursaspor futbol okulları projesi 1 yıl içerisinde 10 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Aralarında tespit edilecek elit olanları Futbol akademisine kazandırmayı planlıyoruz. Diğer çocuklarında direk bağlı oldukları pilot takımlarında gelişimlerini takip ederek futbol kültürünü almalarını, sportmen bireyler olmalarını aşılıyoruz. Bursaspor Futbol Akademimiz özellikle genç milli takımlara verdiği futbolcu oranı be yetiştirdiği yıldız futbolcular ile futbolcu fabrikası olarak bilinmektedir. Çalışmalarımızı bir adım ileri taşıyarak futbolcu havuzumuzu genişletmek isteyip futbol oynamayan hiç bir çocuk kalmasın hedefindeyiz.

“BİLECİK’İ TÜRKİYE VE DÜNYAYA TANITSIN DİYE..”

Sporcularımız Bilecik’imizi Türkiye ve Dünyaya tanıtsın diye Bilecik Vadi Park Halı Saha Tesislerinde faaliyete başlıyoruz..

Bilecik’te “Bursaspor Futbol Okulları” Açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Hayırlı olsun mahalle aralarında top koşturan yeteneklere bakın ilk önce o kücuk bedenleri sizler fark edin gerisi gelir zaten

    Cevapla
Bizi Takip Edin