Bilecik’te bir ilk “SAS beyin eğitim programı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAS beyin eğitim programı Bilecik’te de bir ilki gerçekleştirerek Bilecik’te uygulamaya başladı.

3-18 yaş arası çocukların öğrenme becerilerini ve akademik başarılarını destekleyen ve bireye özel tasarlanan bir beyin eğitim programıdır. Program çocukların dikkat, okuma yazma becerileri, motivasyon ve özgüven alanlarında fark yaratır.

SAS Life dinleti programı, yaşa bağlı ortaya çıkan ve ilerleyen beyin işlev bozuklukları için hazırlanmış özel çalışmaları içerir.

Her bir program danışanın ihtiyacına göre tasarlanır. Uygulama seans saatleri ve günleri bireyin ihtiyaç durumuna göre belirlenir.

– Demans,
– Alzheimer,
– İleri yaş depresyonu,
– Felç rehabilitasyonu gibi hastalık ve belirtiler gösteren bireyler SAS metodundan faydalanabilirler.

SAS Life Dinleti Programını tamamlayan kişilerin duygusal refah seviyelerinde gözle görülür bir yükselme yaşandığı tespit edilmiştir.

Müziği, tonları ve konuşma seslerini kulaklıklar aracılığı ile beynin iki yarı küresi arasındaki iletişimi geliştirerek bireylerin hayatının her alanında pozitif değişimler yaratan bir yöntem olan SAS Metodu; sinirbilim ve beyin plastisitesi alanlarında yapılan bilimsel araştırmalara dayanarak geliştirilmiştir.

Sadece dinleyerek, sorunlarınızdan kurtulmaya ve içinizdeki sınırsız potansiyeli ortaya çıkarmaya ne dersiniz?

SAS Metodu;

– Dikkat ve odaklanma sorunlarından okuma ve yazma problemlerine,
– Gelişimsel sorunlardan dil ve konuşma becerilerine,
– İş hayatı stresinden yaratıcılık ve üretkenliğe,
– Bilişsel gerilikten nörolojik rehabilitasyona kadar birçok alanda uluslararası yapısı sayesinde dünya çapında binlerce kişinin hayatında pozitif değişimler yaratmaya devam ediyor.

Danışanlar, yorulmadan, herhangi bir yan etkiye maruz kalmadan, keyifli ve kısa süreli SAS dinletileri ile kalıcı ve pozitif sonuçlar elde ediyorlar. Bilimin yeniliklerini yakından takip eden dinamik ekibiyle bireye özel hazırlanan dinleti programları ile danışan, ses ve müzik programlarını kulaklıklar aracılığıyla yaklaşık 2, 3 ve 4 hafta boyunca günlük değişen seans aralıklarında dinler.

Programın sonucunda beyin; yeni, kalıcı, hızlı ve etkili bir alışkanlık kazanarak sağlıklı bir işleyişe kavuşur. Oldukça basit ve güvenli olan bu yeni yöntem ile öğrenme güçlükleri, davranışsal, dikkat ve konsantrasyon ile ilgili problemlerde olumlu anlamda gelişmeler sağlanır.

Bilecik’te bir ilk “SAS beyin eğitim programı”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Benim oğlum 9 yaşında otizmli ve herseyi yaliyor bunu kulaginda kalmasın a izin vermez çıkarır ağzına koyar bize tavsiye edermisiniz

    Cevapla
Bizi Takip Edin