BİLECİK’TE BİNE YAKIN ÇOCUK, İLK KEZ ATA BİNME FIRSATI BULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğiyle “Pony Atları Bilecik’te” etkinliği düzenlendi.

Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen etkinlikte yaklaşık bin çocuk hayatında ilk kez ata binme fırsatı bulurken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlik alanında çocukların sevinç ve heyecanını paylaşan Bilecik Belediyesi Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, çocuklara şeker, balon ve rüzgar gülleri dağıtarak, fotoğraf çektirdi.

Amaçlarının çocukları hem eğlendirmek hem de yeni aktivitelerle buluşturmak olduğunu vurgulayan Başkan V. Subaşı, “Belediyemiz ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde çocuklar için güzel bir etkinlik düzenledik. Amacımız çocukların yaz mevsiminde keyifli ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak oldu. Güzel ve renkli bir etkinlik oldu. Bununla birlikte çocuklara hayvan ve at sevgisini de aşılamak istiyoruz. Bine yakın çocuğumuz hayatında ilk kez ata binme fırsatı buldu. Etkinliğimize katılan bütün aileler ve çocuklara teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklar ve aileleri de düzenlenen etkinliğin çok eğlenceli ve güzel olduğunu belirterek, Başkan V. Subaşı ve kulüp görevlilerine teşekkür etti.

BİLECİK’TE BİNE YAKIN ÇOCUK, İLK KEZ ATA BİNME FIRSATI BULDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin