Bilecik’te Bildiriye tepki çığ gibi büyüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

103 emekli amiralin imzasıyla yayınlanan bildiri, Türkiye’nin gündemine otururken emekli amirallere tepkilerde çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve altında 103 emekli amiralin imzasının bulunduğu bildirinin ardından emekli amirallerle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, bildiriye imza atan 10 emekli amiral sabah saatlerinde gözaltına alındı, 4 emekli amiral ise ifadeye çağrıldı.

Yayınlanan bildirinin ardından emekli amirallere karşı tüm Türkiye’de olduğu gibi Bilecik’ten de tepkiler adeta bir çığı gibi büyüdü.

Özellikle AK Parti ve MHP kanadında büyük bir tepki gören bildiriye karşı, sosyal medyadan açıklamalarda bulunan partililer, ”#HaddiniziBilin” hashtagi ile duygularını ortaya dökerlerken, yapılan bazı açıklamalarda ise şu ifadeler yer aldı:

“O DEVİRLER GERİDE KALDI..”

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ”Eski Türkiye sevdalısı, vesayetçi, kendisini milli iradenin üstünde gören zihniyetin bazı temsilcileri yayınladıkları sözde bildiri ile siyasete akıl, millete ayar vermeye çalışıyorlar. O devirler geride kaldı! #Haddinizi bilin!!!!

“HADDİNİ AŞAN SONUCUNA KATLANIR”

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, ”103 emekli amiral, sözde bildiri yayınlamış.Emeklilerin cunta özlemi! O 103 emekli amiral ve darbeseverlere diyoruz ki #HaddiniziBilin Liderimiz Erdoğan’dır. Haddini aşan sonucuna katlanır.

“SİZDEN ÖNCE DENEYENLERİN HALİNİ İYİ BİLİN..”

MHP İl Başkanı Fatih Yaşar, “Uzmanı olduğun konu da açıklama yapacaksan, çağırırsın basın mensuplarını, anlatırsın ne derdin varsa. Bizde adam yerine koyar dinleriz. Gece vakti aba altından sopalı mesajlar içeren bildiri yayınlamanın ne demek olduğunu gayet net biliyoruz. Sizde, sizden önce deneyenlerin halini iyi bilin.

“DİZ ÇÖKTÜRME HEVESİNDE OLANLAR: BİZ BURADAYIZ”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, ”Millet iradesini hiçe sayanlara #HaddiniziBilin diyoruz. Bu ülkeye diz çöktürme hevesinde olanlara #HodriMeydan ! Biz burdayız.

“GÖZÜNÜ KIRPMAYACAKTIR”

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, “Geçmişte vesayetçi sistemin Kültürüyle yetişmiş bazı amiraller yayınladıkları sözde bildirgeyle milli iradenin üzerinde bir baskı oluşturmaya çalışıyor. unutulmasın; bu Aziz millet sizin gibilere 15 Temmuz’da verdiği cevabı yine vermesi gerektiğinde gözünü kırpmayacaktır.

“103 KUKLANIN NEDEN SESİ ÇIKMADI?”

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, “15 Temmuza 103 gün kala, 103 hadsiz,Mavi Vatan’da dünayaya meydan okurken; Hem yurt içi hem yurt dışında pkkyı bitirme noktasına getirirken; Suriye’de,Irak’ta terör koridorunu çökertirken; Yerli ve milli silahlar üretirken; Karabağ’ı kurtarırken; 103 Kuklanın Neden sesi çıkmadı?”

“CUNTACI KAFA”

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, “Terörle mücadele gibi Ülkenin hiç bir Milli menfaatinde nedense seslerini duyamadığımız ortalıkta gözükmeyen cuntacı kafa !!! Söz konusu kaos ve kargaşa çıkartmak olunca darbe özlemleri yine kıpraştı bu vesayetçi zihniyete hodri meydan diyoruz. Bu milletin 15 Temmuz destanları bitmez Bizden söylemesi…. #HodriMeydan #HaddiniziBilin”

“HADDİNİZİ BİLİN”

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, ”HADDİNİZİ BİLİN Yoksa bu millet geçmişte olduğu gibi, yine bildirir. Demedi demeyin

“BU KEZ SİZE ÇOK KÖTÜ ÖDETİRİZ”

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ‘‘Vatan hainleri unutmasın, darbe heveslileri iyi bilsin ki en ufak bir kalkışmanızın bedelini bu kez size çok kötü ödetiriz.Türkiye,tüm Türk Dünyası, tüm İslam alemi ve tüm ezilen dünya halklarının umudu ve emperyalizme direnişin son kalesi olduğu bu günlerde, dikkatli olun oturun oturduğunuz yerde şerefsizler, hainler, ahlaksızlar…

“SİZLİK BİR DURUM YOK”

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, ”Türkiye Mavi Vatan’da tehdit ediliyorken sesi çıkmayan, Doğu Akdeniz’deki haklarımız gaspedilmeye çalışılırken ortalıkta gözükmeyen emekli amirallere bir haller olmuş. Bu ülkenin ordusu da hükümeti de Cumhurbaşkanı da görevinin başında. Sizlik bir durum yok.

Bilecik’te Bildiriye tepki çığ gibi büyüyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 6 Nisan 2021, 11:42

    Neden sadece Ak Parti, Mhp ve ülkesini seven insanlar tepki gösterdi. Neden hiç bir Chp liden tepki görmedik merak ettim. Sırf muhalefet olsun diye darbe şakşakçılarını onaylıyorlarmı insanın aklına başka sorular geliyor.Açıklama yapsalarda bizde dostumuz kim düşmanımız kim bilelim.

    Cevapla
    • ülkesini vatanini seven lozonu montroyu iyi bilmesi lazim cuppelileri askerin icine sokmaz süleyman sah türbesi yerinden kacirilmaz nerede simdi 19 ada yunana teslim edilmez akdeniz ege mavi vatan dediler gemiler nerede abd nin tek rahatca giremedigi deniz karadeniz montroyu lozani istemeyen abd ab anladiniz emekli büyük elciler eski parlamenterler emekli subaylar hepsini dinle iftirayi birakin abd ab dümenine su tasimayin taviz verevere türkiyenin tapusunu versen yetmez orta asyaya gidin derler anlatabidimse vatan sevgisi insanin icinde olur taviz vermekle olmaz türkiyeden cikin anlarsiniz vatan sevgisi

      Cevapla
  2. ülkesini vatanini seven lozonu montroyu iyi bilmesi lazim cuppelileri askerin icine sokmaz süleyman sah türbesi yerinden kacirilmaz nerede simdi 19 ada yunana teslim edilmez akdeniz ege mavi vatan dediler gemiler nerede abd nin tek rahatca giremedigi deniz karadeniz montroyu lozani istemeyen abd ab anladiniz emekli büyük elciler eski parlamenterler emekli subaylar hepsini dinle iftirayi birakin abd ab dümenine su tasimayin taviz verevere türkiyenin tapusunu versen yetmez orta asyaya gidin derler anlatabidimse vatan sevgisi insanin icinde olur taviz vermekle olmaz türkiyeden cikin anlarsiniz vatan sevgisi

    Cevapla
  3. ülkesini vatanini seven lozonu montroyu iyi bilmesi lazim cuppelileri askerin icine sokmaz süleyman sah türbesi yerinden kacirilmaz nerede simdi 19 ada yunana teslim edilmez akdeniz ege mavi vatan dediler gemiler nerede abd nin tek rahatca giremedigi deniz karadeniz montroyu lozani istemeyen abd ab anladiniz emekli büyük elciler eski parlamenterler emekli subaylar hepsini dinle iftirayi birakin abd ab dümenine su tasimayin taviz verevere türkiyenin tapusunu versen yetmez orta asyaya gidin derler anlatabidimse vatan sevgisi insanin icinde olur taviz vermekle olmaz türkiyeden cikin anlarsiniz vatan sevgisi

    Cevapla
  4. Chp den ses gelmez, gelemez. Chp varsa darbe için vardır. Bütün darbelerde chp ya gel gel yapmıştır ya da şak-şak yapmıştır. Chp nin özü budur.

    Cevapla
  5. 13 Nisan 2021, 16:05

    bunların çoğu cehapeli de ondan olmasın

    Cevapla
  6. 13 Nisan 2021, 16:05

    kanında sorun olanlar

    Cevapla
Bizi Takip Edin