BİLECİK’TE BAYRAMLAŞMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan Bayramı nedeniyle Bilecik’te bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

5

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşmaya Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir,Bilecik CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik 18.Dönem CHP Milletvekili Tayfur Ün, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün, İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, daire müdürleri ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Bilecik Valisi Elban ve protokol üyeleri, katılımcıların bayramlarını kutladılar.

 

“ALLAH ONLARI KORUSUN VE MUHAFAZA ETSİN.”

Vali Elban yaptığı konuşmada huzur içinde bayram geçirmemizi sağlayan güvenlik güçlerine de yer verdi.  “Allah onları korusun ve muhafaza etsin inşallah ve tez elden de memleketlerine, ailelerine, yavrularına kavuşmayı da Rabbim nasip etsin” diyen Elban, yaptığı konuşmada şunları söyledi:“Ramazan Bayramı vesilesiyle bir araya geldik. Bu bayramın anlamını gerek son günlerde gittiğimiz programlarda gerekse bugünkü bayram namazlarında hepimiz duyduk ve küçüklüğümüzden beri biliyoruz. Kardeşliğin tesis edildiği, insanların birbirlerine daha çok yaklaştığı, kaynaşmanın olduğu ve dargınlıkların giderildiği bir gün olarak biz de bu bayramı idrak etmek için burada toplandık. Hep berberiz. İnşallah bu kardeşliğimiz, birlikteliğimiz ilelebet sürer.

 

Bizler burada huzur içerisinde güven içerisinde sizlerle birlikte kutlarken, memleketimizin dört bir yanında bizlerin huzur içerisinde bu bayramı geçirmesi için görev yapan askerlerimize,  polislerimize ve diğer tüm güvenlik güçlerimize Allah güç, kuvvet versin. Allah onları korusun ve muhafaza etsin inşallah ve tez elden de memleketlerine, ailelerine, yavrularına kavuşmayı da Rabbim nasip etsin.İnşallah sizlerle daha sonraki bayramlarda sağlık içerisinde, huzur içerisinde tekrar görüşmek dileğiyle hepinizin Ramazan Bayramı’nı tekrar kutluyorum. Ailece nice mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum.”

9 7 1 5 4  IMG_7844 IMG_7839 IMG_7809 IMG_7900 IMG_7904 IMG_7907 IMG_7927 IMG_7795 IMG_7894 IMG_7889 IMG_7881

BİLECİK’TE BAYRAMLAŞMA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin