BİLECİK’TE AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN KİŞİ YARALANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bayırköy Beldesinde evinin bahçesinde çalıştığı sırada ayağını çapa makinesine kaptıran kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bilecik’in merkeze bağlı Bayırköy beldesinde evinin bahçesinde çapa makinesiyle çalışan Ali İpek (65), ayağını çapa makinesine kaptırdı.

 

Çapa makinesinin devrilmesi sonucu makinenin bıçakları İpek’in sağ bacağına saplandı. İpek’in acı içinde kıvrandığını gören çevredekiler durumu haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerine gelen ekiplerce İpek’in bacağına saplanan bıçaklar çapa makinesinden söküldükten sonra, yaralı ambulansla Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

AFAD EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE ÇIKARTILDI

Burada ameliyata alınan Ali İpek’in bacağındaki bıçaklardan 4’ü doktorlar ve AFAD ekiplerinin müdahalesi ile çıkartılırken, yaralının baldırına tamamen saplandığı için çıkartılamayan bıçağın ameliyatla çıkartılacağı öğrenildi.

BİLECİK’TE AYAĞINI ÇAPA MAKİNESİNE KAPTIRAN KİŞİ YARALANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 14 Temmuz 2017, 13:39

    Ali ipek abimize acil şifalar diliyorum çalışkan özverili hayata hep sevecen bakan bir insandır yaşamış olduğu bu kazaya şahsım ve sevenleri adına üzüldüğümü belirmek isterim allahtan acil şifalar dilerim.

    Cevapla
Bizi Takip Edin