Bilecik’te “Askıda Bebek Maması” Kampanyası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener’e bir eczacı vatandaşların fiyatından dolayı bebek maması almakta zorlandığını söylemesi üzerine Akşener, emekli maaşıyla katkıda bulunarak askıda mama kampanyası başlatacağını söylemişti.

Akşener’in emekli maaşıyla katkıda bulunarak kampanya başlatacağını söylemesinin ardından İYİ Parti Bilecik parti üyesi Yusuf Paçacı’da ilimizde askıda bebek maması kampanyasını başlattı.

Akşener’in Hilvan ilçesinde bir eczanede başlattığı kampanyayı Bilecik’te de başlattıklarını ve ihtiyacı olan vatandaşlar için önemli bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Paçacı, “İlimizde de kampanyamızı başlattık. Kampanyamızın büyümesi için tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu sosyal sorumluluk projesine destek olmaya davet ediyoruz. Vatandaşlarımız eczanelere giderek askıda mama kampanyasına destek olmak istediklerini belirterek alacakları mamaları askıya ekletebilirler. Kampanyamıza destekte bulunan ve bulunacak tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan Paçacı, Bilecik’te kampanyanın başlamasının ardından birçok vatandaştan destekte bulunmak istedikleri yönünde telefon aldığını da bildirdi.

 

Bilecik’te “Askıda Bebek Maması” Kampanyası
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 12 Mart 2021, 13:32

    Teşekkürler Yusuf Paçacı

    Cevapla
  2. Hangi eczane?

    Cevapla
  3. bebek maması gibi çok ama çok önemli bir üründen vergi alan bunu fahiç fiyata satan insanlar devlet utansın

    Cevapla
  4. Helal olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin