Bilecik’te AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen “Teşkilat Akademisi Eğitim Programı” başladı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Programda konuşan Genel Merkez Kadın Kolları AR-GE ve Eğitim Başkanı Züleyha Karademir, “Unutma ! Bu hikayenin kahramanı sensin” sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

Teşkilat Akademisi’ne başlarken eğitim modüllerini partililerle birlikte hazırladıkları belirten Karademir, “Bizde eğitim anlamında neler yapabileceğimizi sizlerle istişare ettik. Teşkilat Akademisinin eğitim başlıklarından tutun da süresine kadar bütün aşamasını sizlerle beraber yaptık. Bu anketlerden bize gelen bilgiler doğrultusunda da 10 başlıkta eğitimlerimizi hazırladık. Eğitim takvimimizi oluşturduk. Yaklaşık 10 hafta gibi bir sürede de 81 ilimizde tamamlayacak şekilde illerimizde bölge bölge yapıyoruz.” diye konuştu.

Şu ana kadar 60 ilde eğitimlerin tamamlandığını dile getiren Karademir, “Aralık ayının sonuna kadar tüm illerimizi tamamlamış olacağız. Bizler bu eğitimleri neden yapıyoruz? Bizler dertli insanlarız. Davasının derdinde olan insanlarız. Bizler dünyaya meydan okuyan ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyen ‘Türkiye güçlüdür’ diyen bir liderin omuzlarındaki yükü hafifletme derdinde olan insanlarız.” dedi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım da eğitim programına katılan parti mensuplarına teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından basına kapalı devam eden programın, yarın yapılacak sunumlarla sona ereceği belirtildi.

Eğitim programına AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Mutlu Selen Haşit, ilçe belediye ve teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

Diğer yandan, Teşkilat Akademisi’nin Bilecik’te Pazar günü devam edecek programında ise; Afyon Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, TV programcısı ve yazar Serdar Tuncer; Motivasyon, TV programcısı ve köşe yazarı İsmail Kılıçarslan AK Değerler, Ankara Milletvekili ve önceki dönem AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam; Siyasal İletişim ve Yeni Medya konuları işlenecek.

Bilecik’te AK Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programı başladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin