Bilecik’te AK Parti tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikram edildi.

Atatürk Parkı önünde gerçekleştirilen programa AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekili Selim Yağcı, programa ilişkin yaptığı açıklamada, “Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma ve bereketin simgesi Muharrem Ayımızı İl Başkanımız Serkan YILDIRIM, İl Genel Meclis Başkanımız Osman Yılmaz ve teşkilatımız ile birlikte hemşehrilerimize aşure ikram ederek karşıladık. Rabbim kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım ise Müslümanlar olarak muharrem ayına büyük önem verdiklerini söyleyerek,  “İçerisindeki lezzetler ve tatlarla birlikte aşure birlik ve beraberlik, aynı zamanda bereket demektir. İçinde bulunduğumuz ayda aşure ayı olduğundan dolayı bugün il teşkilatı olarak hayrımızı yapmayı uygun gördük. Sağ olsun vatandaşlarımız da yoğun ilgi gösterdiler. İnşallah ülkemiz son günlerde yaşanan doğal afetlere bir daha maruz kalmaz ve vatandaşlarımız ve sevdiklerimiz canlarından olmazlar. Aşure hayrımızı Allah’ın kabul etmesini niyaz ediyoruz, vatandaşlarımıza da afiyet olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, ayrıca aşı çağrısı yaparak, “Pandemi sürecini atlatmamızda en büyük yararı aşılar sağlayacaktır, lütfen alacağımız tedbirlerle birlikte aşımızı olalım” ifadelerini kullandı.

Bilecik’te AK Parti tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin