BİLECİK’TE 30 AĞUSTOS

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla hazırlanan etkinliklerle 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Tüm yurtta zafer bayramı, anlam ve önemine işaret eden programlar ile kutlanırken, Kurtuluş’un Şehri Bilecik’te de zafer bayramı için vatandaşlar bir araya geldi.

ATATÜRK PARKI’NDA ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR DİNLETİSİ YAPILDI

Etkinlikler kapsamında ilk önce Atatürk Parkı’nda Atatürk’ün sevdiği şarkılardan esintiler, vatandaşların beğenisine sunuldu.

Programa Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, İlçe Başkanı Berna Pamukcu, il genel ve belediye meclis üyeleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

FENER ALAYI’NDA BİLECİK TEK YÜREK OLDU

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında daha sonra fener alayı düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen binlerce vatandaş, şehir merkezinde Türk bayrakları ile dolaştı. Vatandaşlar, ev ve iş yerlerinden bayram coşkusuna katıldı.

ETKİNLİKLER KAPSAMINDA MEHMET ERDEM SAHNE ALDI

Etkinliklerin son bölümünde ise Cumhuriyet Meydanında Mehmet Erdem konseri düzenlendi. Etkinliğe Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve eşi Aysel Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, İl Başkan Mehmet Metin Yaşar, İlçe Başkanı Berna Pamukcu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘’BUGÜN DE GÖRDÜK Kİ KORKU KAYBETMİŞ UMUT KAZANMIŞ’’

Konser öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Semih Şahin, vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, şunları söyledi:

‘’Bugün yurdun her yanı olduğu gibi Bilecik de çok coşkulu. İki buçuk yıl önce sizlere hizmet için göreve geldiğimde şunu demiştim. Korku kaybetti, umut kazandı. Bugün de tekrar gördük ki korku kaybetmiş, umut kazanmış. Kaybedenler değil kazananlar kutlar. ‘’ ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLİ TÜZÜN’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Başkan Şahin’den sonra kısa bir konuşma yapan Milletvekili Yaşar Tüzün ise vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Bilecik’in bugün çok daha güzel olduğuna dikkat çeken Tüzün, ‘’Ulusumuzun en büyük bayramını büyük bir coşkuyla kutlamamızı sağlayan Belediye Başkanımız Semih Şahin’e tüm Bilecikliler adına çok teşekkür ediyorum. Birbirinden değerli sanatçıları Bilecikli hemşehrilerimizle buluşturup, anlamlı programlar düzenleyen bütün emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki seçildiniz, güzel günler Bileciklilerin olacak. Tüm hemşehrilerimizin bayramını tekrar kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

Sahne alan Mehmet Erdem ise zafer bayramını Bilecik’te Bileciklilerle birlikte kutlama imkanı bulduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, vatandaşların bayramını kutladı.

BİLECİK’TE 30 AĞUSTOS
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin