Bilecik’te 2 Tır Çarpıştı, Yanan Tırların Alevi Ormanlık Alana Sıçradı 2 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te iki tırın çarpışması sonucu yanan tırlardan yükselen alevler ormana sıçradı. Yangın kontrol altına alınırken kazada 2 yaralandı.

Bilecik-Yenişehir kara yolunun Zeybek Çamları mevkisinde, plakaları henüz öğrenilemeyen Mustafa Durak yönetimindeki tır ile Hüseyin Demirci idaresindeki tır çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile araçlardan yükselen alevler, yolun kenarındaki ormanlık alana sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Meydana gelen kazada Mustafa Durak Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılırken diğer araç sürücüsü Hüseyin Demirci ise ayakta tedavi edildi.

Bilecik ve İnegöl orman işletme müdürlükleri ile çevre belediyelerden itfaiye ekipleri, orman yangınını kontrol altına alınırken söndürme çalışmasına helikopterle de destek sağladı.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması devam ediyor.

Bilecik’te 2 Tır Çarpıştı, Yanan Tırların Alevi Ormanlık Alana Sıçradı 2 Yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Geçmiş olsun

    Cevapla
  2. Denetim bursa yolunda hiç yok jandarma denetimi arttırması gerekiyor geçmiş olsun

    Cevapla
    • Ne alakası var kardeş suçlu şimdi jandarma mi oldu, o yolda günde kaç araç geçiyor biliuonmu, peki ayda kaç kaza oluyor, senin dusuncene göre o yolda sürekli kaza olması gerek, askerimizi polisimizi, denetimleri suçlamadan önce biraz araştır

      Cevapla
    • ne alaka denetim misafir kardeş. jandarma neyi denetleyecek. bitmek bilmeyen virajlara tırlar, otobüsler nasıl giriyor diye eds mi kurulacak?? çok saçmalamışsın. asıl utanması gereken Bilecik milletvekilleridir!!! yıllar oldu hala yol yapacaklar!!!

      Cevapla
  3. O yolda denetim olsa ne olur görmüyomusunuz yolu 2 araba yanyana zor geciyo odan konuşması kolay bide tıra bininde konuşun

    Cevapla
Bizi Takip Edin