Bilecikspor maçlarını Üniversite stadında oynayacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Bilecik 1969 Spor Kulübü arasında, üniversite kampüsünde bulunan sentetik yüzeyli futbol sahasının kullanımına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve Bilecik 1969 Spor Kulübü Başkanı Ali Muyşin tarafından imzalanan protokolün uygulama süresi 1 yıl olarak belirlendi.

Bilecik 1969 Spor Kulübünün 2022-2023 sezonunda oynayacağı iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak olan sentetik yüzeyli futbol sahasının kendilerine tahsisinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Muyşin, desteklerinden dolayı Rektörümüz Beydemir’e teşekkür ederek, “Üniversitemizin spora ve kulübümüze vermiş olduğu katkılardan dolayı mutluyuz. Önümüzdeki sezonda iç saha maçlarımızı kendi evimizde oynama avantajımızı kullanarak takımımızı hedeflerine ulaştırma gayretindeyiz. Sağladıkları imkanlar için Rektörümüz Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Rektör Beydemir ise “Üniversitemizin kent yaşamının her alanına nüfuz etmesi gerekiyor. Eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan sportif ve kültürel tüm alanlarda üniversitemiz ile şehrimizi buluşturmaya gayret ediyoruz. Bilecik 1969 Spor Kulübümüzün iç saha maçları için ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı mutluyuz.” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, imza törenine Bilecik 1969 Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Atahan Ateş ve Cihan Uysal da katıldı.

   

Bilecikspor maçlarını Üniversite stadında oynayacak
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin