Bileciklilerin desteğini bekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’lı SMA tip 1 ölümcül kas hastası Bedia Ferhan bebeğin Dubai’deki tedavisine ulaşabilmesi için Valilik onaylı kampanyasına destek olmak için bağış kampanyası mevcuttur.

İlk bebeklerini bu hastalıktan yitiren anne Melek “ikinci bir selâ sesine dayanamam, lütfen kızımın ellerinden tutun dayanacak gücüm kalmadı gözlerimin önünde eriyor yavrum”diye konuştu.

SMA hastası Bedia Ferhan bebeğe destek amacıyla 19 Ekim Salı günü saat 21:30 da Oyuncu Yasar Şengül, İyi Parti Eski Kadın Kolları Başkanı ve Emekli Evlendirme Memuru Nurten Öz ve Bilecikli hemşehrilerimizin de katılımıyla canlı yayın gercekleştireceğini duyuran Sermin Yıldız ” Bedia bebeğimiz bizden destek bekliyor normal şartlarda SMA hastalarının kampanyaları 3-6 ay içerisinde tamamlanıyor fakat Bedia Ferhan in kampanyası bir yıl icerisinde %51`i ancak tamamlanabildi. Maalesef kampanya cok ağır ilerliyor, çocukların dini, dili, ırkı olmaksızın Bedia Ferhan bebeğe vatandaşlarımızdan desteklerini bekliyoruz” dedi.

Canlı yayın 19 Ekim Salı akşamı saat 21:30 da Instagram @bediaferhanaumutol hesabından yapılacağı öğrenilirken destek olmak isteyenlerin valilik onaylı Vakıfbank Melek Koçak Kaleli TR 72 0001 5001 5800 7313 1621 32 iban numarasına bağış yaparak, Turkcell Türktelekom ve Vodafone hatlarından BAĞIŞ yazarak 4865 e göndererek 20₺ lik yardım yapmaları bekleniyor.

Bileciklilerin desteğini bekliyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin