Bilecikliler İstanbul’da Bir Araya Geldi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’daki Bilecikliler iftarda bir araya geldi.

İftar programına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, önceki dönem Bilecik Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Nihat Can, Bilecik’teki ve İstanbul’daki vatandaşlar katıldı.

 

Bakan Dönmez, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayının tüm aylardan farklı, sembolik anlam ve atmosfere sahip olduğunu söyledi.

Bilecik’in de dirilişin şehri olarak herkesin gönlünde farklı bir yere sahip olduğunu belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Bilecik, Orta Asya’nın steplerinde başlayan, Malazgirt’te parlayan, İstanbul’un fethiyle şahlanan ve ‘Ordular ilk hedefiniz Akdeniz’dir’ komutuyla efsaneleşen büyük bir hikayenin köşe taşıdır. Türk milletinin dünyaya adalet, barış ve huzur dersi verdiği altı asırlık bir imparatorluğun kıvılcımlarının ilk parladığı yer memleketimiz Bilecik’tir.” diye konuştu.

 

Dönmez, İstanbul’un ise sadece tarihiyle değil, eğitimden sağlığa, iş olanaklarından sosyal faaliyetlere kadar birçok imkan sunduğunu dile getirerek, “Özellikle son yıllarda yapılan yatırımlarla ‘mega köyden’ bir dünya şehrine dönüştürdüğümüz İstanbul inanıyoruz ki daha da gelişecek.” ifadelerine yer verdi.

Bilecikliler İstanbul’da Bir Araya Geldi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Ellerinizle chp ye verdiniz ne yüzle dolasiyorsunuz bu koltuk sevdasi size daha cok kaybettirir birakinda isini adam gibi yapanlar gelsin bizde oylarimizi onlara verelim akillanin artik sizin dediginiz degil milletin dedigi olur ornekleri bilecikte 2 tane dusunun artik

    Cevapla
  2. 28 Mayıs 2019, 16:02

    aman ha istanbul el degmeyin bilecik kaybettğ gbii istanbuluda kaybedersinizzz kaybedenlerr

    Cevapla
  3. Hayirli isler bol kazanclar

    Cevapla
  4. Bilecik’te buluşun da Bilecik ekonomisine katkı olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin