BİLECİKLİ ÖZEL HAREKAT POLİSİ ŞEHİT OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Kazım Esmer’in Bilecik’teki baba ocağına ateş düştü.



Son günlerde Doğu ve Güneydoğu’da teröristlere yönelik yapılan operasyonlarda verdiğimiz şehitlere hemşehrimiz de eklendi.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Kazım Esmer’in Bilecik’teki baba ocağına ateş düştü.
Şehit Esmer’in Söğüt ilçesine bağlı Türkmenbaşı Mahallesi Türbe Sokağı’nda yaşayan babası Mehmet Esmer’e, Kaymakam Berkay Sönmezay, Garnizon Komutanı Binbaşı Aşkın Şaşmaz, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kanlı tarafından acı haberin verilmesinin ardından eve Türk bayrakları asıldı.
Aldığı haber üzerine fenalık geçiren ve kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen baba Esmer, tedbir amaçlı Söğüt Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaklaşık 2 yıl önce annesini kaybeden evli ve bir çocuk babası Esmer’in Antalya Emniyet Müdürlüğünde çalışırken geçici görevle Mardin’e gittiği öğrenildi.
Söğüt belediye başkanı Halik Aydoğdu, Söğüt ilçe emniyet müdürlüğü önünde yaptığı açıklamada, “Malesef acı bir haber aldık. Olayın nasıl olduğu konusunda herhangi bir bilgimiz yok. Biraz sonra babasının yanına giderek haber vereceğiz ancak babasının da kalp ile ilgili bir sorunu var. Dolayısı ile bunu nasıl ifade edeceğimizi de daha doğrusu bizde bilmiyoruz. Ben özellikle son dönemlerde şehit düşen büyün emniyet görevlilerine, bütün Türk silahlı kuvvetleri mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum. Malesef bu söğüt’e düşen 2. Acı haber oldu, Vatan sağolsun diyorum başka diyecek birşey yok. Ailesi antalyada, babası burada yaşıyor Annesini de yaklaşık 2 yıl önce kaybetti. Allah rahmet eylesin diyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber228 olarak şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileriz..

 

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

BİLECİKLİ ÖZEL HAREKAT POLİSİ ŞEHİT OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 15 Mart 2016, 18:29

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride bıraktığı gözü yaşlı ailesine mevlam sabır versin

    Cevapla
  2. 15 Mart 2016, 19:19

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

    Cevapla
  3. 15 Mart 2016, 23:15

    Açımız acilarimizi i katladi

    Cevapla
  4. 16 Mart 2016, 00:41

    canım kardeşim sınıf arkadaşım mekanın cennet,olsun,allahım sana şehitlik mertebesi verdi,ne mutluki sana,hz hamzanın ordusuna katıldın,uğurlar olsun kardeşim

    Cevapla
Bizi Takip Edin