BİLECİKLİ ÖĞRENCİLERDEN DUYARLI DAVRANIŞ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Dursun Fakih İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Bilecik İHH insani yardım derneğinin başlatmış olduğu “Halep’e Yol Açın” isimli yardım kampanyasına toplamış oldukları yardım malzemeleri ve yardım malzemelerine ekledikleri birkaç resimle destek oldular.

Bilecik İHH tarafından Halep’e ulaştırılmak için başlatılan yardım kampanyası için yardım toplayan Dursun Fakih İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, topladıkları yardımları İHH insani yardım derneğine teslim ettiler.

 

“EN SON 1 ASIR ÖNCE OSMANLI ASKERLERİ YAPMIŞTI”

Ortaokulu öğrencilerinin topladıkları yardımlar ile birlikte okul bahçesinde toplanarak çektirdikleri resimler ise bir hayli dikkat çekiciydi.

Vücutları ile birlikte Arapça yazı ile “Vatan”, Türkçe “Halep” yazan öğrenciler, 1 asır önce Osmanlı askerlerinin Halep’te Halep kalesi önünde Arapça harflerle yazdıkları “Vatan” yazısını akıllara getirdiler.

 

Diğer yandan, Orta okulu öğrencilerinin bu duyarlılık ve yazdıkları yazı ile farkındalık oluşturduklarını söyleyen İHH Bilecik İl Temsilcisi Şemsettin Yıldırım, “yardım kampanyası tüm okullar tarafından ciddiye alındı, çok ciddi destekler verdiler. Hepsinden Allah razı olsun. Dursun Fakih İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimiz vücutlarını yan yana dizerek Arapça harflerle ‘Vatan’ Türkçe olarak da ‘Halep’ yazmışlar, bizlere 100 yıl önce Osmanlı Askerlerinin Halep’te Halep kalesi önünde çektirilen resmini hatırlattı. Duyarlı davranışlarından ötürü hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

BİLECİKLİ ÖĞRENCİLERDEN DUYARLI DAVRANIŞ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin