Bilecikli Öğrenci Finale Kaldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Birlik Formülü Olimpiyatı Matematik yarışması sınavında, Edebali Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Ahmet Koçer, final sınavına girmeye hak kazandı.

Rusya’da bulunan Büyük St. Petersbug Politeknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ve dünya genelinde 6 bin 869 öğrencinin katıldığı Matematik Olimpiyatı ‘’Birlik Formülü’’ sınavında Türkiye genelinde 7 öğrenci final sınavına katılmaya hak kazandı.

Final sınavına katılmaya hak kazanan yedi öğrenciden biri olan Ahmet Koçer, 7. Sınıflar kategorisinde aldığı puan ile final sınavına katılmaya hak kazanan 7 öğrenciden biri oldu.

“HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR”

Yarışma sınavı ile ilgili açıklamada bulunan Koçer’in eğitim danışmanı ve matematik olimpiyat öğretmeni Ramazan Yalçın, “Olimpiyatların uzun soluklu bir yarışma olduğunu ve düzenli çalışıldığı zaman başarının geleceğini belirtti. Ramazan Yalçın bu uzun soluklu çalışmada bizlere desteklerini esirgemeyen Ahmet Koçer’in anne ve babasına da teşekkür ediyorum. Bu başarılarından dolayı öğrencimin ailesini, okuldaki öğretmenlerini ve tabi ki bu hazırlık sürecinde en büyük çalışmayı gösteren Ahmet’i tebrik ediyorum. İnşallah, uluslararası platformdaki başarı sıralamasında Bilecik’i temsil edecek olan öğrencime final sınavında başarılar diliyorum. Unutulmasın ki hiçbir başarı tesadüf değildir”

Diğer yandan Ahmet Koçer, heyecanla Şubat ayı sonunda yapılacak final turunu bekliyor.

 

Bilecikli Öğrenci Finale Kaldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 20 Şubat 2021, 06:23

    Sevgili

    Cevapla
Bizi Takip Edin