Bilecikli ev hanımından online ticari buluşma platformu: hepsibilecik.com

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecikli ev hanımı Merve Tombak Çetinkaya, Bilecik’e özel kurduğu internet sitesi ile Bilecik ticaretini tek platformda toplamayı hedefliyor.

Evden çalışan ve kendine ek gelir sağlamak isteyen bayanlara yönelik bir internet sitesi açmayı planlarken, ticaretle uğraşan Bilecik esnafının da böyle bir platforma ihtiyacı olduğunu keşfeden Merve Tombak Çetinkaya, hepsibilecik.com‘u yayına aldı.

“Bilecik’te ticaretin online buluşma platformu” sloganıyla yayına alınan Hepsibilecik.com‘da, esnaf ve vatandaşlar ürünlerini sergileyip satış yapabilecek, işçi ve iş bulabilecekler.

Tüm sektörlerin taleplerini tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini belirten Çetinkaya, Hepsi Bilecik ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“BİLECİK ESNAFININ İHTİYACI VARDI”

“Pandemi sürecinde internetten satışın ne kadar önemli olduğunu toplum olarak öğrenmiş olduk. Siteyi kurmamdaki ilk amaç evden çalışan ve kendine ek gelir sağlamak isteyen bayanlardı. Fakat ticaretle uğraşan tüm Bilecik esnafının böyle bir ihtiyacı olduğunu keşfettim ve bu proje doğdu.

“TEK BİR PLATFORMDAN..”

İnternet sitemiz aracılığı ile esnaf ve vatandaşlar ürünlerini sergileyebilecek, satış yapabilecek, işçi bulabilecek veya iş bulabilmek amacıyla çeşitli internet sitelerini ziyaret etmek yerine tek bir platformdan tüm taleplerine ulaşabilecekler. Yeni kurulduk, Bilecik halkının bize vereceği destek ve geri bildirimler ile deneyim kazanarak kendimizi geliştireceğiz. Böylelikle Bilecik halkı aradığı her şeye ulaşabilmiş olacak. Bilecik ticaretinin online buluşma platformu Hepsi Bilecik’e tüm vatandaşlarımızı bekleriz.

Bilecikli ev hanımından online ticari buluşma platformu: hepsibilecik.com
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 14 Eylül 2021, 12:21

    ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE, GÜZEL BİR PROJE, TEBRİK EDERİM

    Cevapla
  2. 14 Eylül 2021, 13:55

    Maşallah Allah utandırmasın Bileciğimize hayırlı olsun Bilecik halkına hizmet ne güzel hele hele ev hanımlarına başarılar,başarılar…..

    Cevapla
  3. Sitedeki bize ulaşın çalışmıyor ingilizce hata msj i verior-) İş ilanlarına İşkur Bilecik Tycp-Mesleki Edindirme Kursları vb bide üni itiraf sayfasının face-inst vs linkleri ni atın tavsiyem farmasile olmaz tek oda neyse artık genede başarılar nöbetçi eczaneleri bide belediyenin online su faturası linki otogar otobüsleri için 3-5 bilet sitesi ozbilecik seyahat e ayrıcalık taksi durakları numaraları şehir haritası ilçeleri ilin tanımıyla alakalı bikacta müzik youTube da var hepsibilecik te içi boş.

    Cevapla
    • Yeni kurulan bir site, talep arttıkça içi de dolacak ve sizin gibi geri bildirimler oldukça ekleme de yapılacaktır. İçi boş diye en baştan olumsuz eleştiri yapmanız uygun değil. Farmasi bulunması da dikkat etmediniz sanırım üyelerden koyulan iş ilanlarından, siteye bağlı değil. Bilecik için hayırlı olsun, bir bayanın yapması da çok güzel bir olay. Düşünüp adım atamayan girişimciler için de örnek olsun.

      Cevapla
  4. MaşaAllah…👏👏👏

    Cevapla
Bizi Takip Edin