Bilecik’in ilk asansörlü üst geçidi yazı tahtasına döndü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in 2013 yılında hizmete açılan ilk asansörlü üst geçidi, kendini bilmez kişilerin yazı tahtasına döndü.

Bilecik’te 2013 yılında açılan, Hürriyet ve Bahçelievler mahallelerindeki Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi ile Kapalı Pazarı birbirine bağlayan kentin ilk asansörlü üst geçidine, kendini bilmez kişilerce sprey boyalarla yazılar yazıldı.

Halkın hizmeti için yapılan değerlere gereken önemin verilmemesi ve önlemlerin alınmaması, kendini bilmez bazı insanların bilhassa sorumsuz gençlerimizin söz konusu alanlara zarar vermesine davetiye çıkartıyor.

Sorumsuz insanların adeta yazı tahtası haline dönüştürdükleri, sevgililerin birbirlerine mesaj yazma duvarı haline getirildiği bu üst geçidi kullanan vatandaşlar, üst geçide zarar verenlerin cezalandırılmasını yetkililerden talep ederlerken, bu zararı verenlere ve bu durumu görüp de müdahale etmeyenlere kızgınlıklarını dile getiriyorlar.

Diğer yandan, üzerinde bulunan asansör ile vatandaşların ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla yapılan, 42 metre uzunluğunda ve 16 metre yüksekliğinde olan üst geçidin bakımsız olduğu ve sprey boyalarla adeta yazı tahtasına çevrildiği görülürken, üst geçitte bulunan asansörünün ise yıllardır çalışmadığı da biliniyor.

 

Bilecik’in ilk asansörlü üst geçidi yazı tahtasına döndü
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 27 Nisan 2021, 22:44

    Bileciğe Böyle yapılırmı bee

    Cevapla
  2. 28 Nisan 2021, 15:34

    Bana göre bu yapılan tam şerefsizlik

    Cevapla
Bizi Takip Edin