Bilecik’in Ardından Bir Ayı Heykeli de Bolu’ya

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentte 10 metrelik boz ayı heykeli yapacaklarını açıkladı.

Başkan Özcan’ın, Bolu’da bir yerel gazeteye boyu 10 metre olacak şekilde ayı heykeli yapacaklarını ve ayının Bolu’nun simgesi olduğunu açıklaması, akıllara Bilecik Belediye Başkanı Şahin’in Atatürk Parkı’na yaptırdığı ayı heykellerini getirdi.

Başkan Şahin’in Atatürk Parkı’na yaptırdığı ayı heykelleri, yapıldığı dönemde vatandaşlar tarafından da değişik tepkilere neden olurken, ayrıca söz konusu ayı heykelleri sosyal medyada da bir anda trend topic olmuştu.

Başkan Özcan’ın Bolu’ya ayı heykeli yapacağını açıklamasının ardından kamuoyunda vatandaşlar, “Tanju Başkan Semih Başkan’dan mı özendi“, “Heykel yapmaktan başka icraatları yok mu?“, “Bolu’ya yapılacak heykeller Bolu’lulara hakarettir” eleştirilerinde bulunurlarken, bazı vatandaşlar ise yapılacak heykelden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Diğer yandan, Bilecik’te de gündem olan ayı heykelleri eleştirileriyle ilgili Başkan Şahin, “Başörtülü bir bayanın ayıyla birlikte çocuğunun fotoğrafını çekerken gördüm. Bu kareyi gördükten sonra Atatürk Parkına ilişkin hiçbir eleştiriyi kabul etmiyorum” diyerek Atatürk Parkı ile ilgili eleştirilere son noktayı koymuştu.


 

Bilecik’in Ardından Bir Ayı Heykeli de Bolu’ya
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Yukarıya bak Ay görürsün, Chp’ye bak ayı görürsün.!?

    Cevapla
  2. Millet uzaya çıkma derdinde chp ayı heykeli modelleri peşinde,, Peh

    Cevapla
Bizi Takip Edin