Bilecik Yörüklerinden Ankara Çıkarması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Teke Yöresi Yörük Türkmen Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) ziyaret gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Havvali Özdemir Şahin ile beraberindeki Başkan Yardımcıları Kıymet Çelebi ve Ercan Çelebi, TBMM’de bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

DERNEK FAALİYETLERİ HAKKINDA..

Gerçekleştirilen ziyarette Bilecik Milletvekilli Selim Yağcı, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Denizli Milletvekili Cavit Özkan,Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve Denizli Milletvekili Şahin Tin ile istişarelerde bulunulurken, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler de sunuldu

“AYRI AYRI TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM”

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Özdemir, “Göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı Bilecik ilimizin ve Teke yöresinin kıymetli vekillerine şahsım ve derneğimiz adına ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarım.” ifadelerine yer verdi.

Bilecik Yörüklerinden Ankara Çıkarması!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 8 Haziran 2020, 16:48

    Bilecik’te teke yöresi nerede,bu yörükler Bileciğin neresinden

    Cevapla
  2. Ya uydurmaca işte gezmeye yemeye gitmişler ne faydası var millete sorun devletin parasını car cur eden ekiplerden birileri

    Cevapla
Bizi Takip Edin