Bilecik ve Bozüyük Belediyelerinden Manavgat’a destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Manavgat ve Akseki ilçelerindeki meydana gelen orman yangınlarına destek için Bilecik ve Bozüyük Belediyesi itfaiyeleri harekete geçti.

Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla mücadele ederken, önemli turizm merkezlerinden biri olan Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden yangınları da söndürme çalışmaları sürüyor.

Bilecik ve Bozüyük Belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri de yangın kâbusu yaşayan Manavgat’a destek için yola çıktı. Ekipler burada, yangın söndürme çalışmalarına destek verecek.

Diğer yandan, Bilecik Belediye Başkan Semih Şahin “yaralarımızı birlikte saracağız” mesajı verirken, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ise “Yangın ülkemizin ciğerlerini yakıyor. Mücadeleye bizde bir arazöz ve ekiple katıldık. Ekibimizin görev yeri “Alanya-Güzelbağ”. Bu felakette sahada görev alan tüm vatan evlatlarının Allah yardımcısı olsun” dedi.

Bilecik ve Bozüyük Belediyelerinden Manavgat’a destek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. kamu kurumları, özel kurumlar ve vatandaşlar birlik olup beraberce neden birşeyler yapamıyor anlamış değilim. stk lar nerde.

    mesala deseler ki antalya/mugla yangın söndürme çalışmaları için gönüllü olarak katılmak isteyenlerin ……………….. numaralı telefonu aramaları ve isimlerini yazdırmaları ve ……………. günü……….saatinde …..adresinde bulunmaları gerekmektedir. bu kişiler kamu /özel çalıştıkları kurumlarına bildirilip idari izinli sayılırdı.
    malzeme göndermek için de benzer bir uygulama olabilir.

    Cevapla
Bizi Takip Edin