Bilecik Valiliği Resmen Duyurdu! Yüz Yüze Eğitim Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valiliği, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında birleştirilmiş sınıf yapılan tüm okullarda haftanın 5 günü yüz yüze eğitim-öğretime başlanacağını bildirdi.

Bilecik Valiliği, İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu’nun bugün itibariyle aldığı kararları açıkladı.

Açıklamada, 15 Şubat tarihi itibariyle birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan tüm okullarda haftanın 5 günü yüz yüze eğitimin yapılacağı belirtilerek şöyle denildi:

İl Hıfzıssıhha Meclisi 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27. ve 72. maddeleri gereği 11.02.2021 tarihinde saat 15.30’da Vali Bilal ŞENTÜRK Başkanlığında toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır.

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu içinalınması gereken önlemler ayrı ayrı belirlenerek bu kural ve tedbirler çerçevesinde yaşamsal faaliyetlerin sürdürülmesi sağlanmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’nün 05.02.2021 tarih ve E.20218459 sayılı Yüz Yüze Eğitim Uygulamaları konulu resmi yazısında “15 Şubat 2021 tarihi itibariyle köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki resmi ve özel ilkokullar, ortaokullar ve imam hatip ortaokullarının bütün sınıf seviyeleri ile bu okulların bünyesindeki ana sınıflarında haftada 5 (beş) gün yüz yüze eğitim yapılacaktır.’’denilmektedir.

Bu bağlamda;-Bilecikİli Merkez İlçesi Aşağıköy İlkokulunun anasınıfı ve bütün sınıf seviyeleri ile birlikte 15 Şubat 2021 tarihi itibari ile haftada 5 (beş)gün yüz yüze eğitim ve öğretim yapılmasına,

Oy birliği ile karar verilmiştir.

Bilecik Valiliği Resmen Duyurdu! Yüz Yüze Eğitim Başlıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 15 Şubat 2021, 09:34

    Valibey gezerken Esnafın halini görmezlikten gelir Esnaf batı … Ey Vali bey bunların ahı sizden sorulacak vekilden sorulacak yeter artık milletin dayanacak gücü kalmadı sokaklara çıkacak korona bahane etmeyin artık millet inanmıyor size…………

    Cevapla
Bizi Takip Edin